Rafael Sánchez Navarro

Acteur

Rafael Sánchez Navarro is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El costo de la vida

1988 | Drama

Mexico 1988. Drama van Rafael Montero. Met o.a. Rafael Sánchez Navarro, Alma Delfina, Alonso Echanove en Luisa Huertas.

Film over het leven van een stel uit de middenklasse dat getroffen wordt door de economische crisis. De enige keus die hen overblijft om aan hun problemen te ontsnappen, is gaan stelen. Hard beeld van de ellende die er in Mexico heerst.

Va de nuez

1987 | Komedie

Mexico 1987. Komedie van Alfredo Gurrola. Met o.a. Rafael Sánchez Navarro, Patricia Reyes Spíndola en Alejandro Parodi.

In een land met een hoog geboortencijfer blijkt een gehuwd stel onvruchtbaar te zijn. Beiden geven ze zichzelf de schuld en dit probleem tast hun professionele relaties aan. Correcte regie en goede fotografie van Miguel Garzón in een tamelijk middelmatige film.

El Otro

1984 | Drama

Mexico 1984. Drama van Arturo Ripstein. Met o.a. Rafael Sánchez Navarro, Juan Ignacio Aranda en Aline Davidoff.

Na de pathetische brief van zijn zoon te hebben gelezen zendt een man zijn vriend naar zijn zoon toe om met hem te praten. Een vreemde, verwarrende film, geschreven door de beroemde Argentijnse schrijver Manuel Puig, met als uitgangspunt het verhaal van Silvina Ocampo.

El Cazador de demonios

1983 | Horror

Mexico 1983. Horror van Gilberto de Anda. Met o.a. Rafael Sánchez Navarro, Tito Junco, Roxana Chávez, Andrés García en Roberto Montiel.

In een dorp in Chihuahua onderzoekt de plaatselijke politiechef de moord op een duivelskunstenaar, over wie men fluistert dat hij uit zijn graf zal opstaan om zich te wreken. Met deze middelmatige horrorfilm probeerde de Mexicanen zonder succes, hun vroegere succes in dit genre te herhalen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rafael Sánchez Navarro op televisie komt.

Reageer