Lizzi Weischenfeldt

Regisseur, Editor

Lizzi Weischenfeldt is regisseur en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Som fugle i bur

1996 | Documentaire, Drama, Oorlogsfilm

Denemarken 1996. Documentaire van Lizzi Weischenfeldt.

Halflange documentaire over twee kleine Joegoslavische vluchtelingen, Ivana en Dalibor, die middenin de oorlog hun ouders kwijt zijn. Zij wachten op een teken van leven, op een signaal, op beweging. Ze dromen van familie, schoolkameraden en een toekomst. Ze vertellen over de opleiding in het vluchtelingenkamp, hun concentratie-problemen, hun oorlogsherinneringen. Ontroerend document kreeg meteen een vervolg: KRIG ER IKKE FOR BØ RN, gesitueerd drie jaar later.

Krig er ikke for børn

1996 | Documentaire, Drama, Oorlogsfilm

Denemarken 1996. Documentaire van Lizzi Weischenfeldt.

Vervolg op SOM FUGLE I BUR. We zijn drie jaar verder en Dalibor en zijn zus Ivana leven nu samen in instelling `Kinderen van de oorlog`. Joegoslavi[KA3]e bestaat niet meer: het is nu Bosni[KA3]e, Kroati[KA3]e, Servi[KA3]e, Montenegro, Macedoni[KA3]e, Sloveni[KA3]e. Met hulp van cameraploeg zijn regisseuse Weischenfeldt en Katia Forbert Petersen (camera) de vader op het spoor gekomen. Dus niet vermoord, zoals gedacht, maar zwaar verwond: zijn hele gezicht is ongeveer weggeblazen. Vader en twee kinderen kunnen een nieuw leven beginnen...Film, voor goed begrip en logica, dient wel als geheel gezien met SOM FUGLE I BUR.

Tandlaege pȧ sengekanten

1972 | Erotiek

Denemarken 1972. Erotiek van John Hilbard. Met o.a. Ole Søltoft, Birte Tove en Annie Birgit Garde.

Een student-tandarts heeft een rijke tante die hem tot haar enige erfgenaam wil maken op voorwaarde dat hij kan bewijzen een 'echte' man te zijn, die aan de lopende band meisjes versiert en van een stevig glas houdt. De misverstanden stapelen zich op als de student denkt pas als erfgenaam in aanmerking te komen door al die aardse genoegens juist te verzaken. Leuke en pretentieloze softseks op zijn Deens.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lizzi Weischenfeldt op televisie komt.

Reageer