Alfredo Casero

Acteur

Alfredo Casero is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Todas las azafatas van al cielo

2002 | Romantiek, Fantasy, Drama, Komedie

Argentinië/Spanje 2002. Romantiek van Daniel Burman. Met o.a. Alfredo Casero, Ingrid Rubio, Emilio Disi, Norma Aleandro en Valentina Bassi.

De Argentijnse tandarts Julián (Casero), doodongelukkig na het overlijden van zijn vrouw, heeft een aansprekende plek gevonden om zelfmoord te plegen: Ushuaia, de zuidelijkste stad, het einde van de wereld. In het vliegtuig ernaartoe werkt Teresa (Rubio) als stewardess. Het typisch Zuid-Amerikaanse, magisch-realistische, en ook wel humoristische lot wil dat Teresa ook ongelukkig is en precies hetzelfde plan heeft als Julián. Dat kan het begin zijn van een mooie vriendschap, of zoals de belegen doch puik gebruikte muziek van Rafaella Carrá bevestigt, 'En el amor todo es empezar'.

Los Pintin al rescate

2001 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm, Sciencefiction

Argentinië 2001. Animatie van Franco Bíttolo en Franco Bittolo. Met o.a. Arturo Maly, Alfredo Casero, Diego Peretti, Rosario Sánchez Almada en Adolfo Stambulsky.

De ontvoering in het Zuidpoolgebied van de pingu[KA3]in Luna brengt een ganse pingu[KA3]infamilie in rep en roer. De boeven zijn Zuidamerikaanse types en op een eilandje tussen Vuurland en de Zuid-Pool worden er genetische experimenten gedaan. Een race tegen de klok wordt gehouden om Luna het allerergste te besparen. Het tekenwerk heeft naast dat van Disney gelegen en er zijn liedjes, die de handeling onderbreken, zodat de allerkleinsten niet verteerd worden door een ondragelijke spanning. Met de stemmen in de Nederlands versie van: Aukje van Ginneken (een vampje van twintig dat bekend werd door de dagelijkse kijkbuissoap [KL]GTST[KLE]), Marjolein Algera, Lucie de Lange (inmiddels 55), Paul Donkers en Reinder v.d. Naalt, die zijn sporen verdiende in Sesamstraat. Het scenario is van Marco Carnevale, Pablo Lago en Martín Taskar. 16:9, de DVD versie is voorzien van Dolby Digital 5.1.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfredo Casero op televisie komt.

Reageer