Pouran Esrafily

Acteur

Pouran Esrafily is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Suitors

1988 |

Verenigde Staten 1988. Ghasem Ebrahimian. Met o.a. Pouran Esrafily, All Azizian en Shahab Navab.

Een Iraanse familie gevlucht voor het regime van de ayatollah's woont de V.S., maar wil geen afstand doen van hun tradities en zo slachten zij op religieuze wijze een schaap in hun appartement; dat leidt tot nogal wat commotie en misverstanden; de politie, die te hulp geroepen was omdat er een een bloedvergietende terrorist zou zijn, schiet per ongeluk een der Iraniërs dood. Zijn weduwe blijft achter en de film laat zien hoe een vrouw die nooit enig recht heeft gehad, zich moet zien aan te passen in haar nieuwe vaderland, waarvan ze de taal niet beheerst. Verrassende wendingen, goed gespeeld en met een lach en een traan.

The Distribution of Lead

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Charles Libin. Met o.a. Katherine Rose, Pouran Esrafily, Ely Rows, Ghasem Ebrahimian en Derek Lynch.

Een zwarte komedie over hebzucht die tot de val leidt. Jonge medewerkers van een firma, die aan de beurs in effecten handelt, plegen een coup, waarbij een van de direktieleden wordt neergeschoten. Op hun vlucht nemen zij allerlei dossiers mee, waaronder één met serie obligaties ter waarde van 2.5 miljoen dollar. Ze besluiten die te verzilveren zodra ze vervallen, maar dan wordt de volgende avond een van het groepje neergeschoten en een bende belegert het huis in een Newyorkse wijk, waar ze zich ophouden. Elk van de belegerde wil wel een poging ondernemen om hem alleen te smeren met de waardepapieren. Een nogal ongebruikelijke, wat warrige film van een onafhankelijk regisseur, die een jaar aan dit low-budget werk werkte; hij produceerde, enscèneerde, schreef en monteerde de rolprent eigenhandig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pouran Esrafily op televisie komt.

Reageer