Julio Buchs is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Alta tensión

1972 | Drama, Misdaad, Erotiek

Italië/Spanje 1972. Drama van Julio Buchs. Met o.a. Marisa Mell, Juan Luis Galiardo, Gabriele Ferzetti en Helga Liné.

Een ambitieuze jonge mecanicien knoopt een liefdesrelatie aan met een dame uit de hogere kringen. Die vraagt hem tenslotte haar man te doden. Deze middelmatige melodramatische detectivefilm, met een erotisch tintje, is slechts de moeite waard door de innemende schoonheid van Marisa Mell.

Una Señora llamada Andrés

1970 | Komedie, Fantasy

Spanje 1970. Komedie van Julio Buchs. Met o.a. Carmen Sevilla, Juan Luis Galiardo, José Sacristán en Helga Liné.

Teneinde een rekening te vereffenen, vervormt de Olympus de lichamen en zielen. Slecht, ondanks een paar geslaagde 'gags'.

Django non perdona

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Julio Buchs. Met o.a. John Clark, Evelin Therens, Armando Calvo, Susana Campados en Nurria Torray.

Een Italiaans-Spaanse western, gesitueerd in Canada, het kan dus weer niet op. Een jonge halfbloed wil zich wreken op de mountie die zijn zuster heeft verkracht en vermoord. Hij vervoegt zich bij de bereden politie als spoorzoeker om zo makkelijker de moordenaar te kunnen benaderen... In tegenstelling tot wat de titel belooft zal Django minstens éénmaal in de film iemand vergiffenis schenken. Er zijn geen zekerheden meer.

Quei disperati che puzzano di sudore e di morte

1969 | Western

Spanje/Italië 1969. Western van Julio Buchs. Met o.a. George Hilton, Ernest Borgnine, Annabella Incontrera, Alberto de Mendoza en Leo Anchoriz.

Een korporaal is tijdens de Burgeroorlog naar Mexico gedeserteerd om bij zijn zwangere geliefde te zijn die echter sterft in het kraambed. Haar vader verjaagt hem met de baby die ook sterft als boeren geen voedsel willen geven. Met andere deserteurs richt hij een bende op om zich te wreken. Het melodramatisch begin is met gepaste lyriek gefilmd, maar scenario en film verzanden in onduidelijke nevenintriges en banaal spektakel. Borgnine als enige Amerikaanse acteur speelt de Mexicaan, terwijl Spaanse acteurs Noordamerikanen spelen. Ook bekend als VENGEANCE IS MINE en LOS DESPERADOS.

Cuidado con las señoras

1968 | Komedie, Misdaad

Spanje 1968. Komedie van Julio Buchs. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Mara Cruz, Teresa Gimpera en Juanjo Menéndez.

Een plattelandsarts onderzoekt in Madrid de dood van de echtgenoot van de vrouw die hij bemint. Een detectivekomedie met een zeer slecht cinematografisch resultaat.

Encrucijada para una monja

1967 | Drama, Avonturenfilm

Spanje/Italië 1967. Drama van Julio Buchs. Met o.a. Rosanna Schiaffino, John Richardson, Mara Cruz en Paloma Valdés.

Aan het begin van de onafhankelijkheid van Congo wordt een Belgische non door de 'simbas' verkracht. Met alle morele en ambtelijke dilemma's vandien. Een conventioneel melodrama.

....E divenne il piu spietato bandito del sud

1967 | Western

Spanje/Italië 1967. Western van Julio Buchs. Met o.a. Peter Lee Lawrence, Fausto Tozzi, Dyanik Zurakowska, Gloria Milland en Carlos Casaravilla.

Dit is het overbekende verhaal van Billy the Kid alias William Bonney, de jongen die in feite buiten zijn directe schuld een befaamd outlaw werd. Lawrence zet hem goed neer, als een sympathieke held die getroffen wordt door het noodlot. Onderhoudende spaghetti-western.

El Pecador y la bruja

1964 | Romantiek

Spanje 1964. Romantiek van Julio Buchs. Met o.a. Javier Armet, Mara Cruz, Manolo Gómez Bur en José Bódalo.

Een jonge playboy heeft besloten een naïef meisje te verleiden. Vanaf het begin tot aan het eind is de film onuitstaanbaar.

Piedra de toque

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van Julio Buchs. Met o.a. Arturo Fernández, Susana Campos, Angela Bravo en Roberto Camardiel.

Een Spanjaard komt voor zijn werk in Guinea terecht, waar hij met tegenzin onder de negerbevolking moet leven. Eerste film van Julio Buchs, zonder enig belang.