Stefano Torossi is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Modigliani

1989 | Biografie

Frankrijk/Italië 1989. Biografie van Franco Brogi Taviani. Met o.a. Richard Berry, Elide Melli, Bétarice Hastings, Laurent Grévill en Jessica Forde.

Frans-Italiaanse biografie over het leven van de schilder Amadeo Modigliani (1884-1920), die stamde uit een joodse familie uit Livorno. Als twintig-jarige trok Modigliani (gespeeld door Berry) naar Parijs, waar hij de schilders Utrillo (Mincer) en Picasso (Brandon) ontmoette. Modi`s bestaan als schilder- beeldhouwer was armoedig, en hij had een voorliefde voor drugs en alcohol. Jeanne H[KA1]ebuterne (Melli) voegde zich bij hem en deelde zijn leven. De zieke kunstenaar bleef echter ongelukkig, want hij moest het beeldhouwen opgeven. De tentoonstelling van zijn grote naakten werd een mislukking. WO I dwong hem Parijs te verlaten. Hij trok naar de Côte d'Azur, maar ook daar vond hij geen rust. Stijlvol in beeld gebracht door de broer van het veel bekendere regisseursduo Paolo en Vittorio Taviani. Berry, met zijn getormenteerde uiterlijk, is een geloofwaardige Modigliani. Ook bekend als MODI.

D'Annunzio

1987 | Biografie, Drama, Erotiek

Italië 1987. Biografie van Sergio Nasca. Met o.a. Stefania Sandrelli, Robert Powell, Teresa Ann Savoy, Sonia Petrovna en Florence Guérin.

Film over de rond de eeuwwisseling levende romanschrijver en dichter Gabriele D'Annunzio, met het accent op zijn eerste vijf succesjaren. In deze periode was hij twee maal getrouwd en had hij één diepgaande verhouding. Een serieuze film, ondanks de talrijke seksscènes en fraai ogende actrices. Een kwaliteitsproduktie, hoewel Powell niet de juiste keus is voor de hoofdrol en de film slecht nasynchroniseerd is.

Si può fare molto con sette donne

1972 | Misdaad

Italië 1972. Misdaad van F.A. King. Met o.a. Richard Harrison, Marcella Michelangeli, Aldo Bufi Landi, Maria Luisa Zetha en Luis Williams.

Een model dat in werkelijkheid voor Interpol werkt, wordt vermoord. Harrison neemt de taak op zich de moord op te lossen. Hij geeft zich uit voor journalist, neemt nog een fotograaf mee en sluit zich aan bij het gezelschap van de vermoorde collega. Dat brengt hem naar Egypte en daar merkt hij dat er een levendige handel in verdovende middelen bestaat tussen Egypte en Italië. Hij wordt echter voortijdig ontmaskerd. Een matige geheimagentenfilm. Engelse titel: YOU CAN DO A LOT WITH 7 WOMEN.