Mario Aldama

Acteur

Mario Aldama is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Un Hombre violento

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van Valentín Trujillo. Met o.a. Valentín Trujillo, Mario Aldama en Rafael Inclán.

Als zijn vader vermoord wordt, besluit een jongen wraak te nemen. De moordenaar heeft hetzelfde plan en zo ontstaat een strijd op leven en dood tussen twee families. Het meest verbazende van deze film was het camerawerk, met meer verbeelding dan in de meeste Mexicaanse films van deze tijd. Zeer goede muziek en een uitstekende rolbezetting.

Yo, el ejecutor

1986 | Avonturenfilm

Mexico 1986. Avonturenfilm van Valentín Trujillo. Met o.a. Valentín Trujillo en Mario Aldama.

Een geheim agent (in zijn privéleven een normaal persoon) krijgt de opdracht twintig mensen uit de weg te ruimen. Een uitgekauwd verhaal. Om de middelmatigheid te verbergen is de film volgestopt met speciale effecten.

Ráfaga de plomo

1986 | Western

Mexico 1986. Western van Pedro Galindo. Met o.a. Fernando Aldama, Mario Aldama en Jorge Reynosa.

Tussen een sheriff en een inwoner van diens gemeente is een vijandschap ontstaan, om de liefde van de vrouw van de sheriff en het vaderschap van haar dochter. Dan wordt de ander beschuldigd van een massamoord in een dorpje in Texas. Deze Mexicaanse western is niet slecht, een beetje onsamenhangend maar goed gespeeld.

Escuadrón de la muerte

1986 | Misdaad

Mexico 1986. Misdaad van Alfredo Gurrola. Met o.a. Mario Aldama, Hugo Stiglitz en Sergio Goyri.

Nadat een politiefunctionaris van een zaak is ontheven, vormt hij een groep van vijf professionals, die het recht in eigen hand nemen. Zij zullen een einde maken aan de misdaad. Bijzonder goed scenario, prachtig camerawerk en een uitstekende rolbezetting.

Carucha cortada

1986 | Avonturenfilm

Mexico 1986. Avonturenfilm van Rafael Villaseñor Kuri. Met o.a. Fernando Aldama, Mario Aldama en Marta Ortíz.

De zoon van een beroemde arts wordt door de vroegere tuinman van zijn vader en de zoon van een smokkelaar ontvoerd. De jongen overleeft de ontvoering niet en zijn vader zweert wraak te zullen nemen. Het verhaal is niet slecht maar de film wel.

Aquí está Emilio Varela

1986 | Actiefilm

Mexico 1986. Actiefilm van Rafael Portillo. Met o.a. Mario Aldama, Silvia Manríquez en Jorge Russek.

Als Emilio Varela uit een vervalsersbende wil stappen, probeert de bendeleidster hem uit de weg te ruimen. Een meisje vindt hem en zorgt voor hem. Wanneer hij genezen is, wil hij wraak nemen. Een redelijk scenario en goede acteerprestaties ondanks de zwakke regie.

Aborto

1981 | Drama

Mexico 1981. Drama van Luis Urquieta. Met o.a. Mario Aldama, Cecilia Camacho, Sergio Goyri en René Casado.

Een zwanger meisje wordt door haar moeder onder druk gezet om abortus te plegen. Bovendien heeft haar broer het dienstmeisje zwanger gemaakt. Een weerzinwekkend moraliserende draak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Aldama op televisie komt.

Reageer