Hermann Schnell

Regisseur

Hermann Schnell is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Psychologie des Orgasmus

1970 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1970. Erotiek van Hermann Schnell. Met o.a. Angelika Baumgart-Frey, Volker Baumgart, Uta Bone, Wolfgang Bloenau en Luise Manz.

Belachelijke soft-porno film vermomd als een voorlichtingswerkje over seksualiteit: een psychologe interviewt vier mannen en vier vrouwen over hun seksuele lusten. Haar diagnose is simplistisch en onverbiddelijk; enkele voorbeelden: een secretaresse masturbeert, zonder blind te worden - conclusie: ze is narcistisch en auto-erotisch; een jongeman heeft de drang om na het bekijken van een naaktfoto van een vlezige dame, een grote worst te verzwelgen - conlusie: hij is een voyeur. Gelukkig zit er een kabouterachtige linkse intellectueel in het gezelschapje, die beweert dat de psychologe ook niet zonder dwangneurose is... en daarin vindt zij haar bevrediging. Regisseur Schnell knoeide snel dit filmpje bij elkaar nadat hij een financieel succesje had geboekt met zijn Aufklärungsfilm ANATOMIE DES ORGASMUS.

Anatomie des Orgasmus

1969 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1969. Erotiek van Hermann Schnell. Met o.a. Henriette Gönnermann en Günter Kieslich.

In deze film wordt de anatomie van het orgasme gedemonstreerd (op Maurice Ravels Bolero) en van overwegend technisch commentaar voorzien door Professor C. Wolfgang Müller, hoogleraar sociale pedagogie, die aanvangt met de inmiddels onsterfelijke zin: 'Het thema van onze film is zeer menselijk'. Verlucht met schematische voorstellingen. Zie ook: AUFKLARUNGS- films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hermann Schnell op televisie komt.

Reageer