Maurice Reyna

Acteur, Componist

Maurice Reyna is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Un domingo feliz

1987 | Komedie, Muziek

Spanje/Venezuela 1987. Komedie van Olegario Barrera. Met o.a. Víctor Cuica, Anthony Sauce, Daniel Lopez, Marilda Vera en Abril Mendez.

Twee mannen, een van hen een jazz-saxofonist, proberen samen een politiek complot aan het licht te brengen. Gebaseerd op een boek van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez en uitstekend van kwaliteit. Goede vertolkingen en een mooi getroffen sfeer. Het scenario is van Eliseo Albert Diego en Olegario Barrera. Het camerawerk is van Juan Andrés Valladares.

Les Jours gris

1974 | Drama

Frankrijk 1974. Drama van Iradj Azimi. Met o.a. Jean Dasté, José Destoop, Sandra Majero, Yvon Lec en Etienne Dirand.

Met een oud boek en een stofcoupon vertrekt een oude man naar het gesticht. Hij accepteert daar heel geleidelijk aan zijn eenzaamheid en de naderende dood. Een mager thema in een film die zo langdradig is dat op menig ogenblik de verveling toeslaat. Dast[KA1]e en Destoop acteren goed, de overige (amateur)spelers komen niet erg geloofwaardig over.

The Boy Who Stole a Million

1960 | Avonturenfilm, Familiefilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1960. Avonturenfilm van Charles Crichton. Met o.a. Maurice Reyna, Virgilio Texera, Marianne Benet, Harold Kasket en Warren Mitchell.

Een jongen 'leent' een miljoen peseta's, waarmee hij het slechtlopende taxibedrijfje van zijn vader wil helpen. Daardoor krijgt hij de politie en de locale mafia achter zich aan. Een onderhoudende film voor jong en oud met veel actie in de achtervolgingssceènes. Gesitueerd in Spanje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maurice Reyna op televisie komt.

Reageer