Henri Seroka

Componist

Henri Seroka is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Beertje Sebastiaan: De geheime opdracht

1991 | Animatie

Nederland 1991. Animatie van Frank Fehmers.

Tekenfilm waaraan medewerkers uit diverse landen, waaronder meer dan tweehonderd Chinese tekenaars, ruim vijf jaar hebben gewerkt. Beertje Sebastiaan komt vanuit het heelal orde op zaken stellen, omdat de duivelse theateragent Draco honderden beertjes vangt voor zijn musical.

Zabij mnie, glino !

1988 | Misdaad

Polen 1988. Misdaad van Jacek Bromski. Met o.a. Boguslaw Linda, Piotr Machalica, Anna Romantowska, Jadwiga Jankowska-Cieslak en Tomasz Lengren.

Een onderhoudende thriller, zorgvuldig geconstrueerd als een spel tussen de politie en Malik, de gangster. De politie heeft bij de jacht op Malik maar één troef in handen: de gangster moet regelmatig een zeldzaam medicijn slikken. Vertrouwde clichés worden op originele wijze vernieuwd in deze intelligente en perfect gemaakte thriller, die in 1988 een groot kassucces in Polen was. Scenario van de regisseur. Camerawerk van Jacek Mieroslawski.

Son premier été

1976 | Drama

Frankrijk/België 1976. Drama van Joao Correa. Met o.a. Trilla Jorgensen, Claude Huart, Nadia Vasil, André Daufel en Olivier Mathot.

Een ongeloofwaardig samenraapsel, waarin sprake is van een jong meisje dat in haar kindertijd een trauma heeft opgelopen door een tragisch ongeluk, en van wapensmokkel georganiseerd door haar tante, diens vriend en een ambassadeur, alvorens te eindigen wanneer de bazoeka tevoorschijn komt en iedereen elkaar doodt. Compleet achterlijk. Ook (on)bekend onder de titels LE PREMIER ETE en EN TOUTE INTIMITE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Henri Seroka op televisie komt.

Reageer