Yuriko Hoshi

Acteur

Yuriko Hoshi is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Sasaki Kojiro

1968 | Avonturenfilm

Japan 1968. Avonturenfilm van Hiroshi Inagaki. Met o.a. Kikinosuke Onoe, Yuriko Hoshi, Yoku Tsukasa, Tatsuya Nakadai en Keiko Sawai.

Kojiro is een wees en hij is vastbesloten samoerai te worden, ondanks zijn armoede. Een van de meest consistente samoerai-films uit de jaren 1960-1970, hoewel het jammer is dat hij te lang duurt.

Chikumagawa Zessho

1968 | Drama

Japan 1968. Drama van Shiro Toyoda. Met o.a. Kinya Kataoji, Yuriko Hoshi en Mikijiro Hira.

Een jongeman, opgegeven door zijn artsen, beleeft in zijn laatste dagen een onverwachte liefde met een verpleegster van het ziekenhuis waar hij verpleegd wordt. Een zwak supersentimentele smartlap, kenmerkend voor de Japanse film rond 1965.

Sandai Kaiju Chikyu Saidai no Kessen

1964 | Horror, Sciencefiction

Japan 1964. Horror van Inoshiro Honda. Met o.a. Yosuke Natsuki, Yuriko Hoshi, Hiroshi Koizumi, Emi Ito en Yumi Ito.

Uit een op de aarde neerstortende meteoor ontstaat een driekoppige vliegende draak, Ghidrah, tegen wie de vertwijfelde Japanse geleerden de monsters Godzilla, Mosura (Mothra in de Engelstalige versies) en Rodan in de strijd werpen. Na een gevecht, dat het merendeel van Japan in een puinhoop herschept, moet Ghidrah de wijk nemen en vlucht het heelal in. De vijfde aflevering in de GODZILLA-serie markeert het punt waarop Godzilla haar transformatie van antagoniste tot heldin en redster der mensheid begint. Het is smullen geblazen voor de monsterliefhebbers van deze verrukkelijke onzinnige avonturen. De Engelstalige versie is van 1966, beloopt 80m en is bekend onder titels als GIDRAH, THE THREE-HEADED MONSTER, MONSTER OF MONSTERS: GHIDRAH en THE BIGGEST FIGHT ON EARTH.

Mosura tai Gojira

1964 | Horror, Sciencefiction, Fantasy

Japan 1964. Horror van Inoshiro Honda en Ishiro Honda. Met o.a. Akira Takarada, Yuriko Hoshi, Yu Fujiki, Hiroshi Koizumi en Emi Ito.

In aflevering 4 van de GODZILLA-reeks neemt de monsterdraak Godzilla opnieuw haar favoriete hobby ter hand: de vernietiging van Japan. Dit doet enkele geleerden naar Infant Island reizen om de hulp in te roepen van de gigantische motvlinder Mosura (Mothra in de Engelstalige versies), die daar door de inlanders als een godheid wordt vereerd. Godzilla verslaat Mosura, maar de laatste heeft twee eieren gelegd waaruit kleine Mosuratjes tevoorschijn kruipen die Godzilla inspinnen en buiten gevecht stellen. Godzilla is op haar kwaadaardigst in deze naïeve kinderlijke monsterfilm met uitnemend trucagewerk van o.m. Eiji Tsuburaya. In 1965 met lengte van 87m uitgebracht onder de titels GODZILLA VS. THE THING, MOTHRA VS. GODZILLA, GODZILLA AGAINST MOTHRA en GODZILLA VS. MOTHRA.

Ankokugai gekimetsu meirei

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Jun Fukuda. Met o.a. Tatsuya Minashi, Makoto Sato, Yuriko Hoshi en Kumi Mizuno.

De detective Harada krijgt de opdracht een bende misdadigers te ontmaskeren die drie politieagenten vermoord hebben toen zij met de buit van een overval schietend het hazepad kozen. Een van de vele Japanse gangsterfilms, die tot Yakuza-genre horen.

Sekai Daisenso

1961 | Sciencefiction

Japan 1961. Sciencefiction van Shue Matsubayashi. Met o.a. Frankie Sakai, Nobuko Otowa, Akira Takarada, Yumi Shirakawa en Andrew Hughes.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yuriko Hoshi op televisie komt.

Reageer