Tatjana Piskunowa

Acteur

Tatjana Piskunowa is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ivan da Marja

1974 | Familiefilm, Fantasy

SU 1974. Familiefilm van Boris Rytsarev en Boris Ryzarew. Met o.a. Ivan Bortnik, Tatjana Piskunova, Ivan Ryshov, Lija Achedshakova en Nikolai Burlyajev.

Buitenlandse prins Markisett (Burlyajev) dingt naar de hand van Agrafena (Achedshakova), de dochter van de tsaar (Ryshov), en schenkt haar zowaar een heuse grammofoon. Plotseling verschijnt er een roverhoofdman, die de prins ruw opzij duwt en liefdesliederen begint te kwelen, begeleid op de gitaar. Dit is de tsaar te machtig. Hij stuurt er zijn trouwe dienaar Ivan (Bortnik) op af, die de rovers verjaagt met een list, die uit een raadspel bestaat. Als dank mag Ivan met Agrafena trouwen, maar hij houdt van Marja (Piskunova). Het spook Timosha (Nikulin) zorgt dan voor een goede afloop. Russische sprookjesfilm naar een al oud recept met een achterhaalde communistische moraal die tegenwoordig meer dan belachelijk aandoet, al doorziet het kleine volkje dit niet helemaal. Scenario van Alexander Kmelik en camerawerk van Alexy Tshardynin.

L'incanto della foresta

1957 | Familiefilm, Documentaire

Italië/Spanje 1957. Familiefilm van Alberto Ancillotto en Alberto Ancilotto. Met o.a. Iwan Ryshow, Tatjana Piskunowa en Iwan Bortnik.

Een documentaire over dierenleven en milieu in Italië, waaraan zowel kinderen als volwassenen plezier kunnen beleven. Helmer Ancillotto's hoofdfiguur is Pichissò, een slim berenjong dat ons door de parken en bossen leidt, waar we allerlei planten en dieren leren kennen. Interessant en informatief, zonder zwaarwichtig gedoe.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tatjana Piskunowa op televisie komt.

Reageer