Brian Rooney

Acteur

Brian Rooney is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pirates Island

1990 | Familiefilm, Avonturenfilm

Australië 1990. Familiefilm van Viktors Ritelis. Met o.a. Les Hill, Beth Buchanan, Matthew Doran, Dan Chesterman en Brian Rooney.

Een redelijk spannend avontuur over een stel jongelui, die tijdens een ballonvaart stranden op een verlaten eiland, dat geterroriseerd wordt door een lugubere zeeman. Scenario van Rich Maier. Fotografie van Joseph Pickering en John McLean.

Mission Top Secret

1990 | Familiefilm, Avonturenfilm

Australië 1990. Familiefilm van Met o.a. Beth Buchanan, Brian Rooney, Shane Briant, Danielle Spencer en Rachel Friend.

De geheime jeugdorganisatie CENTAURI beschermt overal en waar ook ter wereld het milieu en het nationale erfgoed. Ze lossen in deze film een diefstal op uit het British Museum van kostbare manuscripten, die behoren aan een koninkrijkje in het nabije Oosten. Film de de reeks SOUTH PACIFIC ADVENTURES.

The Punisher

1989 | Misdaad, Thriller, Actiefilm

Australië/Verenigde Staten 1989. Misdaad van Mark Goldblatt. Met o.a. Dolph Lundgren, Jeroen Krabbé, Louis Gossett jr, Kim Miyori en Nancy Everhard.

De bestraffer uit de titel was altijd zo'n aardige vent. Bekwaam politieman, lief voor vrouw en kinderen. Maar als zijn gezin wordt uitgemoord door gangsters verandert hij in een genadeloze wreker. Dat is natuurlijk heel vervelend voor gangsterbaas Franco (Krabbé), wiens criminele zaakjes flink worden verstoord door The Punisher. En dan krijgt Franco ook nog de Japanse georganiseerde misdaad op z'n dak. Ondertussen onderzoekt de voormalige partner (Gossett jr) van The Punisher al die sterfgevallen onder criminelen. Suffe stripverfilming met erg veel geweld, eigenlijk alleen leuk vanwege de vrolijk schmierende Krabbé.

Rogue Stallion

1989 | Familiefilm

Australië 1989. Familiefilm van Henri Safran. Met o.a. Beth Buchanan, Brian Rooney, Michelle Fawdon, Dean O'Gorman en Beaver.

Anna Peterson (Buchanan) verhuist na de dood van haar vader met moeder (Fawdon) van Australië naar Nieuw Zeeland. Ze houdt van paarden en voordat vader overleed, zou deze een paardenfokkerij begonnen zijn. Nu wil moeder nergens van horen, want ze heeft al problemen genoeg. Anna sluit vriendschap met een wilde hengst en natuurlijk komt alles in de finale op zijn pootjes terecht. Degelijk, aardig amusement voor het jonge volkje, vooral voor meisjes die van edele viervoeters houden en zich met de heldin kunnen identificeren. Scenario van Isabelle Dean en Rick Maler. Camerawerk van John McLean. Ook bekend als WILD FIRE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian Rooney op televisie komt.

Reageer