Robert Spitz

Acteur

Robert Spitz is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Human Bomb

1997 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1997. Drama van Anthony Page. Met o.a. Patsy Kensit, Jürgen Prochnow, Richard Moore, Robert Spitz en Dorian Healy.

De geruchtmakende, laffe gijzeling van een dappere kleuterjuf (Kensit) en haar klasje door een zwaar gestoorde en gefrustreerde man (Prochnow), die tot aan zijn nek in de granaten en dynamiet was gestoken, verfilmd voor de thuisbuis in de traditie van dergelijke Amerikaanse werkjes. Het is een waterig geheel geworden, waarin Kensit die toch zo aardig is, weer eens in de verkeerde film zit; ook Prochnow heeft meer capaciteiten. Naar een ware gebeurtenis in Parijs in 1993, waarbij de toenmalige eerste minister Eduard Balladur van Frankrijk een groot risico nam door opdracht te geven aan commando's om de school te bestormen - gelukkig liep het goed af.

Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits

1996 | Mysterie, Thriller

Duitsland 1996. Mysterie van Rainer Matsutani en Sebastian Niemann. Met o.a. Thomas Heinze, Nina Kronjäger, Robert Spitz, Klaus Stiglmeier en Laura Tonke.

Philip Hacker, programmadirecteur van de mysteryshow 'Ongelooflijk maar waar', blijft op een nacht samen met zijn redactrice Vanessa en conciërge Frank in de lift van het redactiegebouw steken. Om de tijd die ze vastzitten te overbruggen, vertelt Frank over drie ervaringen met het bovennatuurlijke, waardoor zelfs de rasscepticus Philip gegrepen wordt.

Triumph der Gerechten

1988 | Drama, Experimenteel

Duitsland 1988. Drama van Josef Bierbichler. Met o.a. Josef Bierbichler, Rudi Klaffenböck, Alfons Scharf, Annemarie Bierbichler en Sigi Reindl.

Een aaneenschakeling van scènes uit de dertigjarige oorlog en beelden uit het dagelijkse leven in Duitsland. De combinatie ontmaskert de leugenachtigheid van de personen aan de macht. Bierbichler geeft dan ook in zijn eerste eigen film stof tot nadenken over de onontkoombare ondergang van de mensheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Spitz op televisie komt.

Reageer