Nico Minardos is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Assault on Agathon

1975 | Thriller

Verenigd Koninkrijk/Griekenland 1975. Thriller van Laslo Benedek. Met o.a. Nico Minardos, Nina van Pallandt, Marianne Faithfull, John Woodvine en Nina Van Pallandt.

Tamme thriller over drugshandel, waarin de spectaculaire achtergrondbeelden van Griekenland, CIA-man Minardos' pogingen om de grote baas in zijn kraag te vatten, overschaduwen.

Sarge

1970 | Drama

Verenigde Staten 1970. Drama van Richard Colla. Met o.a. George Kennedy, Diane Baker, Ricardo Montalban en Nico Minardos.

Een rechercheur bij de politie vindt dat hij in zijn wijk beter werk kan doen als priester. Melodramatisch tot op het bot; Kennedy redt de film met uitstekend spel. Ook getiteld: SARGE: THE BADGE OR THE CROSS.

The Challengers

1969 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1969. Avonturenfilm van Leslie Martinson. Met o.a. Darren McGavin, Sean Garrison, Nico Minardos, Anne Baxter en Richard Conte.

Top-coureurs en beroepsrijders strijden met elkaar om de Grand Prix en buiten de baan om de gunsten van de zelfde meid. Een pijnlijk slecht scenario.

River of Mystery

1969 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1969. Avonturenfilm van Paul Stanley. Met o.a. Vic Morrow, Claude Akins, Niall MacGinnis, Louise Sorel en Nico Minardos.

Twee explosieven-deskundigen ontdekken dat zij gezocht worden door een diamantzoeker en een revolutionaire leider in Zuid- Amerika. Goede locatie-scènes, maar een mislukt scenario. Morrow en Akins doen het samen goed maar verdienen beter materiaal.

Day of the Evil Gun

1968 | Western

Verenigde Staten 1968. Western van Jerry Thorpe. Met o.a. Glenn Ford, Arthur Kennedy, Dean Jagger, John Anderson en Paul Fix.

In 1956 zocht John Wayne in John Fords westernklassieker The Searchers al naar een warm thuis en dito vrouw. Een vervolg was overbodig. Toch zou regisseur Jerry Thorpe twaalf jaar later de thematiek opnieuw verkennen, wat een aanmerkelijk lauwere versie opleverde. Het verhaal: na een paar jaartjes brommen komt cowboy Lorn (Ford) thuis, om te ontdekken dat zijn vrouw en dochters door de Apachen zijn ontvoerd. Zijn buurman (Kennedy) blijkt verliefd te zijn op z'n vrouw, en na een therapeutische knokpartij besluiten ze samen naar de gekidnapten te zoeken. Boeven, Indianen en deserteurs bemoeilijken de zoektocht.

Daring Game

1968 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1968. Avonturenfilm van Laslo Benedek. Met o.a. Lloyd Bridges, Nico Minardos, Michael Ansara en Joan Blackman.

Geen slecht avonturenverhaal over een onderwaterexpert (raad eens wie?) op zoek naar echtgenoot en dochter van zijn voormalige vriendin.

Samar

1962 | Actiefilm

Verenigde Staten 1962. Actiefilm van George Montgomery. Met o.a. George Montgomery, Gilbert Roland, Ziva Rodann, Joan O'Brien en Nico Minardos.

Middelmatige actiefilm waarin Montgomery hoofd is van een gevangenkamp op een Philippijns eiland, de onmenselijke behandeling van zijn gevangenen afwijst en hen laat ontsnappen.

It Happened in Athens

1962 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1962. Drama van Andrew Marton. Met o.a. Jayne Mansfield, Trax Colton, Lili Valenty, Maria Xenia en Bob Mathias.

Een malle, kinderachtige schertsvertoning. Alleen Mansfield is het aanzien waard als actrice die erin toestemt te trouwen met de winnaar van de marathon tijdens de Olympische Spelen van 1896. Zij draagt daarbij een keur aan onthullende kostuums. Aanvankelijk 100m.

Twelve Hours to Kill

1960 | Misdaad

Verenigde Staten 1960. Misdaad van Edward L. Cahn en Edward Cahn. Met o.a. Nico Minardos, Barbara Eden, Grant Richards, Russ Conway en Art Baker.

Een armetierig misdaaddrama over een moord in de onderwereld waarvan een Griekse immigrant in New York getuige is.

Holiday for Lovers

1959 | Komedie

Verenigde Staten 1959. Komedie van Henry Levin. Met o.a. Clifton Webb, Jane Wyman, Jill St. John, Carol Lynley en Paul Henreid.

De schalkse Dr. Webb en Wyman begeleiden hun aantrekkelijke dochters op een Zuidamerikaanse vakantie met de voorspelbare aanbidders voor de deur.

Ghost Diver

1957 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1957. Avonturenfilm van Richard Einfeld en Merrill G. White. Met o.a. Merrill G. White, James Craig, Audrey Totter, Nico Minardos en Lowell Brown.

Deze film is zonde van het celluloid. Het gaat over een speurtocht onder water naar een stad vol schatten.