Aldo Grimaldi

Regisseur

Aldo Grimaldi is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Amanti miei

1979 | Erotiek

Italië 1979. Erotiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Cindy Leadbetter, Vassili Karis, Anna Maria Clementi, Carlo DeMejo en Paolo Gozlino.

Routine softporno met Leadbetter als een brave huisvrouw die echter, nadat ze ontdekt dat haar man haar bedriegt, met zowat de hele buurt het bed induikt. Te verwaarlozen.

Viva le donne

1970 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1970. Muziek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Little Tony Renis, Stefano Doria en Luciano Fineschi.

Sentimentele, pretentieuze muzikale komedie over een zanger in militaire dienst die het liefst de dienst de rug toe wil keren om weer te gaan zingen. Zijn oom helpt hem om verlof te krijgen. Hij gaat zingen in een nachtclub, waar hij succes heeft en populair wordt.

Pensando a te

1969 | Romantiek, Muziek, Komedie, Familiefilm

Italië 1969. Romantiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Romina Power, Al Bano, Helena Ronee, Nino Taranto en Francesco Mulé.

Carlo (Bano), een succesvolle, jonge zanger, is getrouwd en heeft een kind. Professor Puglisi (Taranto), de manager van Carlo, heeft een winkel, een vrouw en een tweeling. Samen met Carlo gaat hij naar Engelse les, omdat ze een carri[KA2]ere in de States in gedachten hebben. Carlo flirt met de beeldschone Engelse lerares (Ronee) en Puglisi heeft een oogje op de weelderige vertegenwoordigster van de aangrenzende begrafenisonderneming. De pret wordt verstoord door hun respectievelijke echtgenotes, die hun ontrouw ontdekken. Maar alles komt weer op zijn pootjes terecht. Bano, die een bijzonder prettige stem heeft, zingt alle liedjes. Een eenvoudig verhaal, dat echter door een zwakke regie in beeld wordt gebracht.

L'ore del mondo

1968 | Romantiek, Komedie

Italië 1968. Romantiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Al Bano, Romina Power, Linda Christian, France Franchi en Ciccio Ingrassia.

Een schattig meisje wordt verliefd op Carlo, maar een andere jongeman, de zoon van een industrieel, heeft ook een oogje op haar en aarzelt niet oneerlijke methoden te gebruiken om haar voor zich te winnen. Gelukkig mislukt zijn plan en triomfeert de liefde, zoals gebruikelijk, in deze uiterst sentimentele leuk bedoelde film. Romina Power, de dochter van wijlen acteur Tyrone, is knap en Al Bano (buiten de film haar man) is sympathiek. Ze vormen een volmaakt paar, maar de film is verre van volmaakt.

Il ragazzo che sorride

1968 | Romantiek, Musical, Komedie

Italië 1968. Romantiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Al Bano, Rocky Roberts, Nino Taranto, Susanna Martinkova en Riccardo Garrone.

Giorgino (Bano), een jong ingenieur, krijgt een baan met een contract voor twee jaar aangeboden in Kenia. Ondertussen is zijn vroegere natuurkundeleraar (Taranto) nerveus, omdat zijn vrouw in verwachting is van hun derde kind. Giorgio en zijn vrouw zijn erg verliefd en hij wil een kind, maar zijn jonge vrouw is er nog niet klaar voor en wil van het leven genieten nu ze nog jong zijn. Ze weigert zelfs met hem mee te gaan naar Kenia, hetgeen een crisis in hun verhouding veroorzaakt. Giorgio verdenkt haar zelfs van overspel, maar (zoals in alle Al Bano-films) komt alles op z`n pootjes terecht. Veel liedjes, veel komische scenes (die ontkracht worden omdat ze te lang duren) en weinig acteerkwaliteiten. Ook bekend als MATTINO.

Nel sole

1967 | Romantiek, Familiefilm, Muziek

Italië 1967. Romantiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Al Bano, Romina Power, Linda Christian, Nino Taranto en Franco Franchi.

Carlo (Bano), is een arme wees. Er wordt voor hem gezorgd door Franchi en Ingrassia, respectievelijk de chauffeur en de butler in een villa. Carlo en zijn klasgenote Lorena (Power) zijn verliefd, maar hij houdt voor haar verborgen dat hij arm is en als kelner bijverdient in zijn vrije tijd. Hij doet het voorkomen alsof hij uit een rijke familie komt en zijn verzorgers helpen hem daarbij door hem elke dag naar school en terug te brengen in de Rolls Royce van hun afwezige werkgever. Gaandeweg komt de waarheid aan het licht, Carlo gaat niet meer naar school en wordt opzettelijk vals beschuldigd van diefstal. Zijn verzorgers tonen zijn onschuld aan en hij en Lorena, die nog steeds van hem houdt, zijn weer samen. Linda Christian heeft een kleine rol als de moeder van Romina Power, net als in het echte leven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aldo Grimaldi op televisie komt.

Reageer