Sylvie Novak is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Revanche des mortes-vivantes

1987 | Horror, Mysterie, Misdaad

Frankrijk 1987. Horror van Peter B. Harson. Met o.a. Kathryn Charly, Anthea Wyler, Veronik Catanzaro, Sylvie Novak en Gabor Rasson.

De dode lichamen van drie jonge vrouwen verlaten hun graf om verscheidene leidinggevenden van een chemische fabriek te vermoorden, die voor hun dood verantwoordelijk zouden zijn. In werkelijkheid gaat het om een samenzwering die uiteindelijk ontmaskerd wordt, opgezet om chantage uit te kunnen oefenen. Alledrie komen ze tijdens een politieachtervolging aan het slot om het leven. Een niet te beschrijven mengeling van horrorscènes, softporno en oersaaie politiefilm.

Dressage

1986 | Komedie

Frankrijk 1986. Komedie van Pierre B. Reinhard. Met o.a. Véronique Caranzaro, Cornelia Wilms, Patrick Guillemin, Henri-Jacques Huet en Sylvie Novak.

Een ongeloofwaardig scenario over twee jonge ontvangsters van belastingen die kinderen van rijke extreem-rechtse politici inwijden in zeer perverse pleziertjes en zo de reputatie van de vaders ru[KA3]ineren. Het idee is interessant (de waarden van de reactionaire bourgeoisie vernietigen door seksuele afwijkingen) maar dit wordt snel verlaten ten voordele van een paar striptease-scènes die overigens zeer onschuldig en op een vermoeiende, slappe manier en zonder overtuiging verfilmd zijn.

Les Vrésiliennes du Bois de Boulogne

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Robert Thomas. Met o.a. Rebecca Potok, Michel Godin, Yvan Varco, Angela York en Colette Duval.

De hoofdpersonen zijn twee Brazilianen die in Parijs wonen. Eén van hen is een travestiet die zich prostitueert in het Bois de Boulogne, de ander doet zich voor als gigolo om zo in de Braziliaanse cabaretclubs toegelaten te worden waar de specialiteit travestie blijkt te zijn. Dit is dan ook de enige interessante kant van deze slechte film, eigenlijk meer een documentaire dan een speelfilm.