Edgar Driver

Acteur

Edgar Driver is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Laugh It Off

1940 | Komedie, Musical

Verenigd Koninkrijk 1940. Komedie van John Baxter. Met o.a. Tommy Trinder, Jean Colin, Anthony Hulme, Marjory Brown en Edward Lexy.

Een soldaat krijgt, aan het begin van WOII, de opdracht een revue op te zetten om de troepen te vermaken. Nogal ongeïnspireerd, zwakke dialogen en overdreven shownummers. De komiek Trinder, in een van zijn eerste filmrollen, is opmerkelijk ongrappig.

The Kentucky Minstrels

1935 | Komedie, Musical

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van John Baxter. Met o.a. Harry Scott, Eddie Whaley, C. Denier Warren, April Vivian en Wilson Coleman.

Wanneer een revue opgedoekt wordt, betekent dat armoede voor een minstrel-act. Ouderwets amusement, maar de film bevat interessante opnamen van artiesten uit die tijd en Baxters regie weet een emotionele snaar te raken.

Music Hall

1934 | Komedie, Musical

Verenigd Koninkrijk 1934. Komedie van John Baxter. Met o.a. George Carney, Mark Daly, Helena Pickard, Edgar Driver en Wilson Coleman.

Een gepensioneerde directeur van een music hall wordt gevraagd een theater nieuw leven in te blazen. Een routineuze komedie waarin Baxters regietalent het grotendeels laat afweten, maar de optredende artiesten verlevendigen de zaak.

Say It With Flowers

1933 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1933. Drama van John Baxter. Met o.a. Mary Clare, Ben Field, George Carney, Mark Daly en Edgar Driver.

Een oudere bloemenverkoopster wordt ziek. Haar collega's van de markt komen haar te hulp. De snedige dialogen worden met verve gebracht door de acteurs en het gezang aan het eind wekt nog steeds emoties op.

Doss House

1932 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1932. Drama van John Baxter. Met o.a. Mark Cellier, Mark Daly, Edgar Driver, Wilson Coleman en Arnold Bell.

Tijdens hun jacht op een ontsnapte veroordeelde doen een journalist en een politieman zich voor als zwervers. Ze begeven ze zich in de onderwereld, die bevolkt wordt door kleine misdadigers en armoedzaaiers. Een ongewone, oprechte en bewogen verkenning van een onderdeel van de maatschappij van de jaren dertig, die in Britse films zelden getoond werd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Edgar Driver op televisie komt.

Reageer