Job Blough

Regisseur

Job Blough is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Suçomanie

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Job Blough. Met o.a. Valérie Martins, Cyril Val, Richard Allan, Benoit Archenout en Ghislain Van Hove.

Gezeten voor de spiegel haalt een jonge vrouw herinneringen op aan een keur van minnaars, met wie zij het op uiteenlopende plaatsen deed, variërend van een lift tot een baai in de Middellandse Zee. Tenminste één scène is afkomstig uit een andere film, en wel SECRETAIRES TRÈS SPECIALES. Waardeloos.

Partouzes en haute mer

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Job Blough. Met o.a. Rachel Janna, Richard Allan, Erika Cool en Benoît Archenout.

Een paartje vermaakt zich in een boot en uiteindelijk biedt mevrouw zich aan de matroos aan. Van een zeldzame geestelijke armoede.

Messieurs, préparez vos gros cigares

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Job Blough. Met o.a. Rachel Janna, Erika Cool, Elisabeth Buret, Raymond Ximay en Carole Gire.

Het lijkt er een beetje op dat het om een nieuwe versie van de film LES GLICEUSES (1978) gaat. Een totaal onsamenhangende bloemlezing van verkrachting, geweld en wraak. De censuur heeft flink ingegrepen. De film werd hierdoor zelfs een uur korter. Maar het blijft een vreemde rolprent.

Fellation

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Job Blough. Met o.a. Cathy Stewart, Ghislain Van Hove, Michel Curtis, Dominique Irissou en Lucie Doll.

Na haar aankomst op het station Saint-Lazare beleeft Cathy verschillende seksuele ervaringen bekroond met een grote 'orgie' dankzij de vele relaties van haar zwarte vriendin. Er is natuurlijk geen verhaal maar het moet gezegd worden dat de film instructief en nogal opwindend is.

Pénétration furieuse

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Job Blough. Met o.a. Jack Room, Daniels Wild, Humbert Street en Jackie Young.

Wild, dat zegt al veel! Na de toetakeling, teweeggebracht door de censuur, zijn de genoemde penetraties verdwenen, aangenomen in ieder geval, dat ze er daarvoor waren! Rest een opeenvolging van scènes die geen samenhangend scenario vormen.

Vicieuse pour hommes seuls

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Lois Koenigswerther en Job Blough. Met o.a. Patricia Clam en José Rodo.

Een stelletje trekt erop uit voor een verblijf in een 'huis', dat gespecialiseerd is in allerlei soorten seksuele krachttoeren. De hoofdpersonen komen tenslotte tot het inzicht dat niets zoveel waard is als de warmte van de huiselijke haard! Dit belette de censuur niet rijkelijk in deze prutsfilm te snijden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Job Blough op televisie komt.

Reageer