Idalia Anreus

Acteur

Idalia Anreus is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ustedes tienen la palabra

1973 | Drama

Cuba 1973. Drama van Manuel Octavio Gómez. Met o.a. Luis Alberto Ramírez, Salvador Wood, Omar Valdés en Idalia Anreus.

In 1967 breekt er brand uit op een staatslandgoed. Dit gaat gepaard met een groot verlies van zowel geld als mensenlevens. Vier personen, die goede bekenden zijn van de vorige eigenaar van het gebied, worden berecht. Boeiende film die aan kwaliteit moet inboeten door een gebrekkige regie en te veel dialogen.

Los días del agua

1971 | Historische film

Cuba 1971. Historische film van Manuel Octavio Gómez. Met o.a. Idalia Anreus, Raúl Romares, Adolfo Llauradó en Mario Balmaseda.

Een vrouw van het platteland kan door toedoen van een soort magisch water allerlei mirakels verrichten. Zakenlui zorgen voor nog een paar spectaculaire genezingen en het plaatsje wordt al gauw een bedevaartsoord. Wanneer één van de door haar genezen mensen sterft, wordt ze voor het gerecht gedaagd, maar een advocaat, met de gouveneursverkiezingen voor de boeg, kan haar vrijpleiten. Hij wil haar inschakelen bij zijn campagne, maar de vrouw weigert. Als hij uiteindelijk aan de macht komt, wordt zij het eerste slachtoffer. Schitterende film, combinatie van humor, bijgeloof, politiek en diepe menselijkheid zorgt voor een uitmuntend resultaat.

La primera carga al machete

1969 | Historische film

Cuba 1969. Historische film van Manuel Octavio Gómez. Met o.a. José Antonio Rodríguez, Adolfo Llauradó, Idalia Anreus en Carlos Bermúdez.

Aan het begin van de Cubaanse oorlog tegen de Spaanse overheersing bezet een onafhankelijke leider een dorp en draagt zijn troepen op hun kapmes voor het eerst te gebruiken als oorlogswapen. Een onderzoek in de vorm van een film; een soort reportage met interviews met historische persoonlijkheden. Ondanks misbruik van de draagbare camera het meesterwerk van deze regisseur.

La salación

1965 | Drama

Cuba 1965. Drama van Manuel Octavio Gómez. Met o.a. Blanca Contreras, Lorenzo López, Josefina Henríquez en Idalia Anreus.

De geschiedenis van twee jongeren die een spontane en hartstochtelijke romance met elkaar zijn begonnen, maar beïnvloed worden door de traditionele gebruiken van hun beide families. Eenigszins kritisch melodrama.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Idalia Anreus op televisie komt.

Reageer