Lorraine de Selle

Acteur

Lorraine de Selle is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Womens Prison Massacre

1985 | Drama, Erotiek

Frankrijk/Italië 1985. Drama van Gilbert Roussel. Met o.a. Laura Gemser, Gabriele Tinti, Lorraine de Selle, Ursula Flores en Maria Romano.

Een zeer smakeloze exploitation-film voor de videomarkt, met een Engelse titel en afgrijselijk gesynchroniseerd. Gemser speelt een journaliste à la Walraff die in een door een corrupte officier van justitie opgezette val loopt en onschuldig in de gevangenis terechtkomt. Vier manlijke gevangenen onder aanvoering van Tinti dringen de gemengde afdeling binnen waarna een beleg begint. De officier van justitie komt met een grote politiemacht aanzetten voor de slotconfrontatie. Een vreselijke film.

Pénitencier des femmes

1983 | Erotiek, Drama

Frankrijk/Italië 1983. Erotiek van Vincent Dawn. Met o.a. Laura Gemser, Lorraine de Selle en Gabriele Tinti.

Emmanuelle (Gemser) laat zich oppakken om een artikel over geweld in vrouwengevangenissen te kunnen schrijven voor Amnesty International. Ze maakt een groot scala van perversiteiten mee: sado-masochisme, moorden, lesbische liefde, verkrachtingen en vechtpartijen, waarvan een temidden van uitwerpselen. Genoeg om van te walgen. Vincent Dawn is in werkelijkheid Bruno Mattei.

Bestie selvaggi

1982 | Horror, Drama

Italië 1982. Horror van Franco E. Prosperi. Met o.a. Lorraine de Selle, John Aldrich, Ugo Bologna en Louisa Lloyd.

Italiaanse horrorfilm over PCP, 'angel dust', in de waterleiding van een Duitse stad als gevolg van dumping van industrieel afval. De dieren in de plaatselijke dierentuin gaan uit hun bol, breken los en gaan samen met rioolratten op stap. Speciale effecten en medewerking van zoölogen staan garant voor realisme maar de 'hoogtepunten' zijn eerder gruwelijk dan onderhoudend. Helaas laat Prosperi zich zo meeslepen door de horrorscènes dat het thema van de film in de groteske chaos ten onder gaat.

Cannibal ferox

1981 | Horror, Thriller, Avonturenfilm

Italië 1981. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Lombardo Radice, Lorraine de Selle, Meg Fleming, Walter Lloyd en Robert Kermen.

Een afschuwelijke film met veel bloederige scenes (er wordt bijvoorbeeld een penis afgesneden en opgegeten, de schedel van een mens wordt gekliefd om de hersens te kunnen nuttigen, een meisjesborst wordt doorboord, enz.). Een studente antropologie aan de Universiteit van New York trekt met drie medestudenten het Amazone-oerwoud in, waar ze stuiten op een nederzetting met onschuldige adolescente inboorlingen. Eén van de Amerikanen is een wrede psychopaat, die de kinderen mishandelt. Als de volwassenen van de stam terugkomen, jagen ze de Amerikanen de dood in.

Una Donna di notte

1979 | Erotiek

Italië 1979. Erotiek van Nello Rossati. Met o.a. Lorraine de Selle, Otello Belardi, Giovanni Materassi, Daniele Vargas en Ajita Wilson.

Een schrijver die noodgedwongen erotische romannetjes schrijft voor een kleine uitgeverij verzint, geïnspireerd door zijn mooie en mysterieuze buurvrouw, het personage Bianca Maria, modelsecretaresse overdag en onverzadigbare nymfomane 's nachts. Met iets meer fantasie dan gebruikelijk gemaakte softporno, waarin hier en daar zowaar een poging tot parodie kan worden aangetroffen. Nog niets om enthousiast over te worden weliswaar, maar kom, de poging wordt geapprecieerd. Videotitel: A WOMAN IN THE NIGHT.

Dovè vai in vacanza?

1978 | Komedie

Italië 1978. Komedie van Mauro Bolognini, Luciano Salce en Alberto Sordi. Met o.a. Ugo Tognazzi, Stefania Sandrelli, Lorraine de Selle, Paolo Villagio en Anna-Maria Rizzoli.

Episodenfilm. Een man probeert tijdens de vakantie zijn ex-vrouw te heroveren, maar een reeks bezoekende kennissen doorkruist zijn plannen. Een middenstandsechtpaar wordt door hun intelligente kinderen op een culturele vakantie gestuurd, terwijl hun woning 'modern' wordt ingericht. De eerste twee sketches zijn niet meer dan middelmatig uitgewerkte moppen waar ook de acteurs geen kant mee uit kunnen. Sordi's bijdrage heeft rake ironische observaties ten aanzien van modieus-intellectuele terreur, maar hij doet er als altijd - zelfs in dit beperkte bestek - veel te lang over.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lorraine de Selle op televisie komt.

Reageer