Lucy Gallardo is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Día de la boda

1967 | Komedie

Mexico 1967. Komedie van René Cardona Jr.. Met o.a. Enrique Rambal, Lucy Gallardo, Irma Lozano, Elsa Aguirre en Mauricio Garcés.

Voor haar huwelijk blijkt de dochter van een welgestelde Mexicaanse familie al hoogzwanger te zijn. Een zielige intrige-komedie.

Que hombre tan sin embargo

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Julián Soler. Met o.a. 'Piporro', Julissa, Enrique Rambal en Lucy Gallardo.

Een bijna geruïneerde familie wordt bezocht door een mysterieuze zwerver die op onverklaarbare wijze hun financiële problemen oplost. Veel flauwe grappen van de komiek Piporro.

Cuando el diablo sopla

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Alvaro Zermeño, Irma Dorantes, Lucy Gallardo en Enrique Rambal.

Om een dorp, waarvan bijna alle bewoners vrouwen zijn, weer van mannen te voorzien, wordt hulp gevraagd aan een naburig dorp. Een grote stoet trouwlustige mannen gaat erop af. Zeer vervelend en niet erg origineel.

La juventud se impone

1964 | Komedie, Musical

Mexico 1964. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Enrique Guzmán, César Costa, Patricia Conde en Lucy Gallardo.

Twee vrienden slagen er na veel moeilijkheden in dankzij hun liedjes jeugdidolen te worden. Door de storende achtergrondmuziek en het verschrikkelijke tempo dat Soler zijn film gaf, is deze muzikale komedie een ware nachtmerrie.

El Caso de una adolescente

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Martha Mijares, Lucy Gallardo, Carlos López Moctezuma en Raúl Farell.

Een meisje, dat zich eenzaam voelt omdat haar ouders geen acht op haar slaan, wordt zwanger van haar vriend. Zij probeert het voor de familie te verbergen, maar uiteindelijk biecht zij alles op. Reactionaire pulp.

Desnúdate Lucrecia

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Tulio Demicheli. Met o.a. Silvia Pinal, Gustavo Rojo, Domingo Soler en Lucy Gallardo.

Een model, dat naakt heeft geposeerd voor een aantal kalenders, en een pianist raken verzeild in allerlei verwikkelingen als zij samen in een kamer worden opgesloten. Middelmatige komedie waarin het enige aardige de ongegeneerdheid van Silvia Pinal is; verder niets bijzonders.

Bambalinas

1956 | Drama, Musical

Mexico 1956. Drama van Tulio Demicheli. Met o.a. Libertad Lamarque, Carlos Montalbán, Eduardo Noriega en Lucy Gallardo.

Een meisje laat haar vriend in de steek om een beroemd artiest te worden in deze volstrekt belachelijke film.

Aquí están los Aguilares

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Luis Aguilar, Antonio Aguilar, Rosa de Castilla en Lucy Gallardo.

Twee broers die op een ranch werken willen de liefde van twee meisjes winnen én zich van een schurk ontdoen. Slecht verhaal en een slecht opgebouwde film.

Un Vago sin oficio

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Alfonso 'Pompín' Iglesias, Jorge Casanova, Elvira Quintana en Lucy Gallardo.

Na het lezen van de memoires van zijn vader besluit een jongen uit een opvoedingsgesticht zijn leven te beteren en zijn metgezellen weer op het goede pad te brengen. Gebaseerd op het boek El Periquillo Sarniento van José Joaquín Fernández de Lizardi. Vol misselijke grappen en stupide woordspelingen.