Kerry Bishé

Acteur

Kerry Bishé is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Grand Piano

2013 | Thriller, Mysterie

Spanje 2013. Thriller van Eugenio Mira. Met o.a. Elijah Wood, Kerry Bishé en John Cusack.

Elijah Wood is grandioos als een iele sterpianist die worstelt met plankenkoorts na een mislukt concert jaren eerder. Maar tijdens zijn comebackconcert slaat de werkelijke doodsangst toe, als hij in zijn bladmuziek leest dat er een geweer op hem is gericht en dat een valse noot hem het leven zal kosten. Regisseur Mira, protegé van Guillermo del Toro, maakt van de eenvoudige opzet een weergaloze nagelbijter die zelfs in de zwakke momenten doet denken aan werk van Brian De Palma en Alfred Hitchcock. Filmmuziekcritici gaven Grand Piano de prijs voor 'de beste soundtrack in een thriller, actie- of avonturenfilm'.

Argo

2012 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 2012. Drama van Ben Affleck. Met o.a. Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman en Victor Garber.

Echt gebeurd: in 1980 produceerde de CIA in samenwerking met Hollywood een nep-sciencefictionfilm die zogenaamd in Iran zou worden opgenomen, om daar een groepje gegijzelde Amerikanen te kunnen bevrijden. Ben Affleck bewerkt de geschiedenis in zijn derde film als regisseur tot een spannende, geestige politieke thriller met smaakvolle feelgoodsaus. Affleck, zelf in de hoofdrol als man-met-het-plan, blijft een wat vlakke acteur, maar heeft louter sterke tegenspelers om zich heen verzameld. Het overtuigende tijdsbeeld draagt bij aan het gevoel dat de waarheid niet te veel geweld is aangedaan.

Virtuality

2009 | Sciencefiction, Thriller

2009. Sciencefiction van Peter Berg. Met o.a. Nikolaj Coster-Waldau, Kerry Bishé en Joy Bryant.

Een groep van twaalf mensen begint aan een intergalactische reis. Ter verstrooiing tijdens de tien jaar durende missie gebruiken de reizigers virtuele programma's. De een neemt zo deel aan de Burgeroorlog, de ander heeft virtuele seks. Dan begint er aan boord van de Phaeton van alles mis te gaan en vervagen de grenzen tussen werkelijkheid en virtualiteit. Pilot voor een televisieserie die uiteindelijk niet werd gemaakt, van acteur (Chicago Hope) en regisseur Berg is wat geforceerd en ongeloofwaardig. De visuele effecten werden genomineerd voor een Emmy.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kerry Bishé op televisie komt.

Reageer