Lewis Coates is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dead Eyes

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Lewis Coates. Met o.a. Caroline Munro, Urbano Barberini, Brett Halsey en Maurizio Fardo.

Modern maar mislukt heksenverhaal waarin een jonge vrouw voor een film het spelen van de rol van een heks aanvaardt. Zij krijgt verschrikkelijke visioenen en zakt steeeds dieper weg in een wereld van het irrationele. Wanneer de producent van de film vermoord wordt, zou het voor iedereen duidelijk moeten worden dat de heks hier en nu leeft. Wel duidelijk is het voor de kijker dat hij met een prulfilm te maken heeft.

Hercules II

1984 | Fantasy

Italië/Verenigde Staten 1984. Fantasy van Lewis Coates. Met o.a. Lou Ferrigno, Sonia Viviani, William Berger en Maria Rosario Omaggio.

De onoverwinnelijke Hercules vecht opnieuw tegen zijn voorouderlijke vijand. De schurk (Berger) uit de vorige film ERCOLE herrijst op dezelfde manier uit de dood als Christopher Lee in DRACULA - PRINCE OF DARKNESS. Een authentiek slechte film. Ook bekend als THE ADVENTURES OF HERCULES.

Astaron - Brut des Schreckens

1980 | Horror, Avonturenfilm, Sciencefiction, Misdaad

Duitsland/Italië 1980. Horror van Lewis Coates. Met o.a. Jan McCulloch, Siegfried Rauch, Marino Mase, Louise Marleau en Gisela Hahn.

Voor de haven van New York ligt een schip met een geheimzinnige en afschuwelijke lading: eiachtige substanties die kunnen exploderen en zo onherstelbare schade aanrichten. Een koortsachtige speurtocht naar de afzenders van de vracht begint. Een horrorfilm, die vol zit met zeer harde, gruwelijke beelden.

Starcrash

1979 | Sciencefiction

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1979. Sciencefiction van Lewis Coates. Met o.a. Marjoe Gortner, Caroline Munro, Christopher Plummer, David Hasselhoff en Robert Tessier.

De grijnzende Gortner en de sexy Munro worden gehuurd in de strijd tegen booswicht Spinell die het universum wil vernietigen. Een zwakzinnig SF-geval met onhandige trucages en ook nog enkele grapjes. Verder niets aan.