Kent Johnson

Acteur

Kent Johnson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Quest of The Delta Knights

1993 | Actiefilm, Horror, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1993. Actiefilm van James Dodson. Met o.a. David Warner, Corbin Allred, David Kriegel, Brigid Conley-Walsh en Olivia Hussey.

De kijker wordt meegenomen naar de lang vervlogen duistere tijd, waarin de zwarte Lord Vultaire (Warner) met ijzeren vuist het rijk van zijn koningin Mannerjay (Hussey) regeert. Baydool (nogmaals Warner), een rebel, ontfermt zich over Tee (Allred), wiens moeder door Vultaire gedood werd. Hij ziet in hem de `Noordeling` die volgens de overlevering het volk zal bevrijden. Hij leidt Tee op tot Delta Ridder, maar om Mannerjay en Vultaire te vernietigen moet hij het verloren huis van de Griekse wiskundige Archimedes zien te vinden. Daar ligt de oude magie van het verzonken Atlantis verborgen. Een klassiek, ouderwets mantel en degen-verhaal waarbij geschiedenis en mythologie er met de haren bijgesleurd zijn. Het spel is stuntelig (ook van Warner die om onverklaarbare redenen een dubbele rol vertolkt, en Hussey eveneens). De slordige montage is de laatste nagel aan de doodskist. Het scenario van Redge Mahaffey, die uitvoerend producent was, is ongenietbaar en heeft een open einde, zodat er voor een sequel gevreesd moet worden. Het camerawerk is van regisseur Dodson. In ieder opzicht mislukt. Ultra Stereo.

Forever Evil

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Roger Evans. Met o.a. Red Mitchell, Tracey Huffman, Charles Trotter, Kent Johnson en Howard Jacobsen.

Een team van onderzoekers probeert een eind te maken aan een reeks rituele moorden die zijn gepleegd door demonische krachten. Deze bloederige video-produktie heeft een verrassend goed script, maar wordt verpest door de onhandige regie en de goedkope effecten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kent Johnson op televisie komt.

Reageer