Anton Radichev

Acteur

Anton Radichev is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Tchovek na povazha

1986 | Drama

Bulgarije 1986. Drama van Hatcho Boyadshiyev. Met o.a. Todor Kolev, Nikolay Sotirov, Anton Radichev en Kiril Variyski.

Een film naar een waar gebeurd verhaal. Een dronken chauffeur wordt per ongeluk gedood door zijn collega bij het transportbedrijf. Om een onschuldige man te beschermen vertelt Toni de waarheid. Als hij de politie ook vertelt hoe illegaal transport verricht wordt, dwingen zijn collega's hem ontslag te nemen. Realistische details verhogen de geloofwaardigheid van dit eenvoudige verhaal over morele onverschilligheid. Ook bekend als A MAN ON THE ROAD.

Tazi houbava zryala vuzrast

1985 | Drama

Bulgarije 1985. Drama van Hacho Boyadjiev. Met o.a. Kosta Tsonev, Vanya Tsvetkova, Nevena Kokanova, Katya Paskaleva en Dossyo Dossev.

Een zeer gerespecteerde toneelcriticus bezoekt zijn geboortestad en ontdekt daar dat zijn respect wordt getart wanneer een jonge acteur voor zijn autoriteit in het stof kruipt. Voor de criticus is dit incident nog pijnlijker omdat het hem herinnert aan zijn eigen jeugd. Een moralistisch verhaal met goed spel van Kosta Tzonev. USA-titel: THIS FINE AGE OF MATURITY.

My Darling, My Darling

1985 | Romantiek

Bulgarije 1985. Romantiek van Edward Zahariev. Met o.a. Mariana Dimitrova, Plamen Sirakov, Ivan Donev, Anton Radichev en Stoyan Stoev.

Een romantische driehoeksverhouding: Anna wordt bij een bushalte gadegeslagen, en dat is het begin van de relatie tussen haarzelf, haar echtgenoot en zijn vriend. Anna is zich totaal niet bewust van het drama dat de twee mannen gezamenlijk voorbereiden.

Manevri na petia etazh

1985 |

Bulgarije 1985. Peter Vassilev-Milevin. Met o.a. Stefan Danailov, Velko Kunev, Anton Radichev, Maria Stefanova en Ventisislav Vulchev.

Deze komedie over morele handelwijzen en ethische relaties vertelt het verhaal van drie vrienden, die op een bureau werken en geruchten hebben gehoord dat er een promotie op komst is. Ieder van hen jaagt de statusverhoging na, waardoor hun vriendschap afbrokkelt en vernietigd wordt. USA-titel: MANOEUVERS OF THE FIFTH FLOOR.

Hotel Tsentral

1983 | Drama

Bulgarije 1983. Drama van Vesselin Branev. Met o.a. Irene Krivoshieva, Reneta Dralcheva, Anton Radichev, Zhivko Garvanov en Boryana Pouncheva.

Tinka is een meid uit de arbeidersklasse, die beschuldigd wordt van immoreel gedrag. Zij wordt uit de stad naar een gehucht in de provincie verbannen. Ze krijgt een baantje als kamermeisje in een groezelig hotelletje. Het onvermijdelijke gebeurt: ze raakt verwikkeld in de prostitutie. Het verhaal speelt in 1934 en is een kritische studie van de corrupte, nieuwe orde van de middenklasse onder het toenmalige fascisme. Een eenvoudige film die verbazingwekkend rijk aan symboliek is.

Elegiya

1982 | Drama

Bulgarije 1982. Drama van Eduard Zakhariev. Met o.a. Itzhak Finci, Anton Radichev, Mariana Dimitrova en Pavel Poppodanov.

Deze film, ook bekend als ELÉGIE, is onderverdeeld in poëtische hoofdstukken. Het is het tragische verhaal van een oude vader die zijn zoon van diens gemakkelijke levenshouding wil afbrengen en per ongeluk de gewelddadige dood veroorzaakt van diens zigeunervriendin. De oude man, moreel geschokt en niet opgewassen tegen de cynische opmerkingen van de jongere generatie, pleegt uiteindelijk zelfmoord. Eduard Zakhariev, een belangrijk vertegenwoordiger van zijn generatie, geeft blijk van grote originaliteit in stilering en groepsfotografie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anton Radichev op televisie komt.

Reageer