Jeff Rector

Acteur

Jeff Rector is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Dinosaur Valley Girls

1997 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1997. Erotiek van Donald F. Glut. Met o.a. Griffin Drew, Karen Black, Denise Ames, William Marshall en Caree Mofhitz.

VV.

Friend of the Family II

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Fred Olen Ray. Met o.a. Paul Michael Robinson, Shauna O'Brien, Jenna Bodnar, Jeff Rector en Don Scribner.

Een zakenman die nog niet zo lang getrouwd is, gaat voor één keertje vreemd. Hij zwijgt daarover - uiteraard - tegen zijn jonge gade, maar ontdekt na een volgende reis dat het jonge ding waarmee hij de zonde beging door zijn vrouw is ingehuurd als kindermeisje. Zo wordt hij toch nog het slachtoffer van zijn eigen slippertje. Een film van nul-komma-nul. Het scenario is van Henry Krinkle. Het camerawerk is van Gary Graver. Fred Olen Ray regisseert ook wel als Nicholas Medina. Ook bekend als INNOCENCE BETRAYED en HELL HATH NO FURY.

Fox Hunt

1996 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Berns. Met o.a. Andrew Bowen, Timothy Bottoms, George Lazenby, Rob Lowe en Robia La Morte.

Wat aardig is als een videospel, hoeft helemaal niet te werken op het grote witte doek als film. Met deze rolprent is weer eens zo'n bewijs geleverd. Dat ligt hem grotendeels aan het idiote scenario van regisseur Berns en Matt Pyken. Het uitgangspunt is onzinnig: een Russische spion produceert rond 1970 laag bij de grondse tv-programma's om de Amerikaanse tv- kijker te demoraliseren, maar bereikt het tegendeel; erger nog, in eigen land hebben die programma's ook veel succes. Hij wordt teruggeroepen, maar moet zijn zoon in Hollywood achterlaten. Dertig jaar later neemt hij wraak door een intercontinentale kernraket op Tinsel Town te richten. Bovendien neemt hij de moeite om de code die nodig is om de lancering te bewerkstelligen, te versleutelen in een tv-quiz. Oudgediende Lazenby, die ooit een mislukte James Bond was, loopt er als Chauncey maar verloren bij en Bottoms die Fran speelt, liet zich paaien voor het geld en deze onnozele film. Het camerawerk is van John P. Tarver.

Ballistic

1994 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Kim Bass. Met o.a. Marjean Holden, Sam Jones, Joel Beeson, Richard Roundtree en Corinna Everson.

Een sexy agente uit L.A. bindt de strijd aan met een machtige drugsbaron en met de corrupte politie die ervoor gezorgd heeft dat haar vader (Roundtree) achter de tralies verdween. Veel Oosterse vechtkunst en gezwaai met revolvers. Holden speelt fris van de lever in een film die fris noch interessant is. Geschreven door Donald Lamoreaux. Camerawerk van Geralde Wolfe. Ook bekend als FIST OF JUSTICE.

Hell Master

1992 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1992. Horror van Douglas Schulze. Met o.a. Amy Raasch, Edward Stevens, John Saxon, David Emge en Jeff Rector.

Saxon is op een juiste manier verdwaasd als door drugs geobsedeerde wetenschapper uit de jaren zestig, die terugkeert naar zijn oude universiteit. Gewapend met fatale krachten en een bende zombies zoekt hij naar een heimelijke bergplaats van geestverruimende narcotica. Dit spookachtige griezelverhaal is net anders dan anders genoeg om de aandacht te trekken en saai en dwaas genoeg om het kwijt te raken. Oorspronkelijk getiteld THEM. Het low-budget niemendalletje werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis in Michigan met gebruikmaking van technieken, die doen denken aan het Duitse expressionisme in de film. Ook bekend als HELLMASTER en THEM.

Street Soldiers

1991 | Actiefilm

Zuid-Korea/Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Lee Harry. Met o.a. Johnathan Gorman, David Homb, Jeff Rector, Jun Chong en Joon Kim.

Hersenloze geweldsverheerlijking, waarin twee straatbenden, de 'goeden' en de 'slechten', een strijd op leven en dood en bijkomstige genoegens met elkaar uitvechten. Liefhebbers van vechtsporten zullen wellicht de Koreaanse vechttechnieken willen aanschouwen, die hier getoond worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeff Rector op televisie komt.

Reageer