Capulina is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Santo contra Capulina

1968 | Fantasy, Sciencefiction, Familiefilm

Mexico 1968. Fantasy van René Cardona. Met o.a. Santo, Capulina, Liza Alvarado en Cruz Castro.

Santo en een bevriend jochie vechten tegen twee kwaadwillige robots. Een kinderfilm en tevens het verval van de serie die begon met SANTO, EL ENMASCARADO DE PLATA.

Los reyes del volante

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Miguel Morayte. Met o.a. Viruta, Capulina, Fanny Cano en Chabelo.

Twee bevriende taxichauffeurs vinden bij hun deur een baby. De 'vaders' verdelen de huishoudelijke taken en offeren zich op, zodat hun adoptiekind kan stijgen op de maatschappelijke ladder. Een clichématige, melodramatische komedie.

La edad de piedra

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van René Cardona. Met o.a. Viruta, Capulina, Lorena Velázquez en Sonia Infante.

Een geleerde stuurt twee mannen met een tijdmachine naar de prehistorie, waar ze een paar stenen moeten halen die nodig zijn voor een uitvinding. De decors zij vulgair en smakeloos, het enige wat de film waarde geeft, is de trieste humor van de twee komieken.

En peligro de muerte!

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van René Cardona. Met o.a. Viruta, Capulina, Tin Tan en Lorena Velázquez.

Nadat ze aan indianen zijn ontsnapt redden twee goudzoekers twee meisjes, die de dochter van de plaatselijke sheriff blijken te zijn. Dan komen zij oog in oog te staan met en bende goudzoekers. Deze saaie komedie speelt zich in het 'westen' af.

Buenos días Acapulco

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Viruta, Capulina, Silvia Fournier en René Cardona Jr..

Twee detectives krijgen de opdracht de zoon van een rijke miljonair te bewaken, die geroofd werd toe hij een jaar oud was. Deze onbeholpen komedie wemelt van de vervelende grappen, en verder wordt de schoonheid van de stad Alcapulco bezongen.

Que perra vida

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Magda Urvizu en Norma Mora.

Twee straatmuzikanten met een hond moeten problemen rond een erfenis oplossen. Een zeer armzalige komedie, waarin de absolute hoofdrolspeler, ondanks de inspanningen van 'Viruta' en 'Capulino', de hond 'Rayo' is.

Los invisibles

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Eduardo Fajardo en Martha Elena Cervantes.

Twee werknemers van een poppenfabriek vinden een speciale verfsoort uit: alles wat men er mee beschildert wordt onzichtbaar. De verf valt echter in handen van een beruchte dief, `El Mago`. Een zeer middelmatige komedie met een luchtige en onzinnige intrige. `El Mago`(de tovenaar) is de Spanjaard Fajardo, die zich vaker voor de Mexicaasnse film uitslooft.

Cascabelito

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Begoña Palacios en Enrique Rambal.

'Viruta' en 'Capulina' hebben een poppenkast op de kermis en geven onderdak aan een wees. Terwijl de drie slapen, komen de poppen tot leven in deze overdreven sentimentele komedie.

Barridos y regados

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Viruta, Capulina, Begoña Palacios en María Duval.

Door een vergissing worden twee koeriers aangenomen door een maatschappij die in snelle servce gespecialiseerd is. Door hun onhandigheid veroorzaken zij een ontploffing en ontdekken ze een werkplaats waar valse biljetten gedrukt worden. Deze heldendaad zorgt ervoor dat ze door de ambassadeur van Transsylvanië op een belangrijke missie gestuurd worden. Een zeer onbeholpen film.

Los Legionarios

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. María Antonieta Pons, Donna Behar, Viruta en Capulina.

Twee legionairs ontsnappen uit de gelederen om een door een sultan geschaakt meisje te bevrijden. Brutaal plagiaat van LOST IN A HAREM (1944) met Abbot en Costello, wier grappen hier vrijwel allemaal gepikt worden door 'Viruta' en 'Capulina'.