Sergio Vastano

Acteur

Sergio Vastano is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mutande pazze

1992 | Erotiek

Italië 1992. Erotiek van Roberto D'Agostino. Met o.a. Monica Guerritore, Eva Grimaldi, Deborah Cali, Marisa Merlini en Barbara Kero.

In deze eerste film van D'Agostino zien we hordes actrices, dans- en zangeresjes, gastvrouwen en wat dies meer zij, die allemaal uit zijn op erkenning en roem. Ze doen alles om dit doel te bereiken. Niets gaat hen te ver, en ze wippen vrolijk van de keurende handen van de producent in de armen van de regisseur, van het bureau van de televisiemaker in het bed van een minister. Ze worden uitgebuit, vernederd en bedrogen, maar ze blijven uit alle macht hun dromen najagen. Interessant en onderhoudend, dit regiedebuut.

Nightclub

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Sergio Corbucci. Met o.a. Christian De Sica, Mara Venier, Massimo Wertmüller, Sergio Vastano en Sabina Guzzanti.

Een groepje mensen organiseert feestelijkheden in de hoop zo in contact te komen met personen die hen kunnen helpen een bedrijf te starten. Het speelt tegen de achtergrond van het dolce vita in de jaren zestig, waar zowel nostalgisch als cynisch over wordt gedaan. Een vrij zwakke film met onaantrekkelijke acteurs.

La più bella del reame

1989 | Biografie, Erotiek, Drama

Italië 1989. Biografie van Cesare Ferrario. Met o.a. Carol Alt, Jon Finch, Sergio Vastano, Nina Soldano en Mirella Banti.

Oninteressant vervolg op de erotische avonturen bij de jet- set van Marina Lante Della Rovere, nu Ripa de Meana, die haar seksuele activiteiten geboekstaafd heeft in de bestseller I miei primi quarant'anni, in 1987 verfilmd met Carol Alt. Ditkeer is er niets nieuws onder de zon, de avonturen zijn alleen wat anders gerangschikt: haar striptease in een disco, lesbische scenes, diner met Prins Charles en Diana. Het acteren mag geen naam hebben, de kleding is fraai, evenals de dames.

Italian Fast Food

1986 | Komedie

Italië 1986. Komedie van Lodovico Gasparini. Met o.a. Sergio Vastano, Enzo Braschi, Carlo Pistarino en Susanna Messaggio.

Een stompzinnige film over een door Calabriërs gerunde eettent à la MacDonalds. Wanneer de eigenaar zijn Arabische en Afrikaanse koks kwijt raakt, neemt hij zijn luie zwager en de toiletjuffrouw in dienst. Er valt te 'genieten' van verschillende chaotische subplots en de onvermijdelijke scènes met ruim bedeelde vrouwen met uitstulpende boezems en andere ongein. Zo snel mogelijk vergeten. Scenario van Carlo en Enrico Vanzina, Lorenzo Beccati en Ezio Greggio. Camerawerk van Luigi Kuveiller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Vastano op televisie komt.

Reageer