Charlie Bean is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Lady and the Tramp

2019 | Avonturenfilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 2019. Avonturenfilm van Charlie Bean. Met o.a. Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliott, Ashley Jensen en Janelle Monáe.

Een stoere maar lieve zwerfhond helpt de verwende huishond Lady om de weg terug naar haar familie te vinden. Tijdens hun avontuur groeien ze steeds dichter naar elkaar toe.

The LEGO Ninjago Movie

2017 | Animatie, Actie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2017. Animatie van Charlie Bean, Paul Fisher en Bob Logan. Met o.a. Dave Franco, Jackie Chan, Justin Theroux, Fred Armisen en Abbi Jacobson.

In dit nieuwe LEGO filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO meesterbouwers. Onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan.

The Powerpuff Girls

2002 | Animatie

Verenigde Staten 2002. Animatie van Craig McCracken.

Wie in de jaren 90 tijdens het zappen per ongeluk bleef hangen op de Cartoon Network serie The Powerpuff Girls kon zo maar opschrikken van geestige en verrassende animatie die je niet zou verwachten op een kinderzender op een doordeweekse middag. Populariteit maakte een filmversie onvermijdelijk. Professor Utonium creëert in zijn laboratorium drie kleine meisjes mét superkrachten. Aanvankelijk is de bevolking bang voor ze. Maar als de supermisdadige aap Mojo Jojo in actie komt, kunnen alleen de Powerpuff Girls de stad redden. Helaas. Minder leuk dan de serie. Met in de originele, Engels gesproken versie de stemmen van oa Cathy Cavadini, Tara Strong, Elizabeth Daily en Roger Jackson.