María Kosty

Acteur

María Kosty is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Sangre en el Caribe

1984 | Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1984. Avonturenfilm van Rafael Villaseñor. Met o.a. María José Cantudo, Andrés García, María Kosty en Antonio Ferrandis.

Een verliefd stel gaat samen met een vriend op zoek naar een verborgen schat. Na korte tijd ontstaat jaloezie. Deze mislukte avonturenfilm gaat prat op de nu vergeten actrices Kosty en Cantudo.

Inseminación artificial

1983 | Drama

Spanje/Mexico 1983. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. María José Cantudo, Julio Alemán, Andrés García en María Kosty.

Tegen de wil van haar man in, besluit een vrouw haar toevlucht te nemen tot kunstmatige inseminatie...Een abominabele produktie.

Las Tramps del matrimonio

1982 | Drama

Spanje 1982. Drama van Juan José Porto. Met o.a. Pedro Díez del Corral, Virginia Mataix, Miguel Arribas en María Kosty.

Een schrijver die leeft van de journalistiek besluit zijn oude beroep weer op te pakken. Een ronduit domme en vervelende film.

Las Chicas del bingo

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Julián Esteban. Met o.a. María José Cantudo, Silvia Aguilar, María Kosty, Africa Pratt en Manolo Zarzo.

We zien voorspoed en tegenslagen van verschillende meisjes die in een Madrileense bingo werken. Een zeer slechte film die gemaakt werd volgens de succesformule van de Spaanse cinema van twintig jaar daarvoor.

Dónde estará mi niño?

1980 | Komedie, Musical

Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Manolo Escobar, Antonio Garisa, María Kosty en Africa Pratt.

Een man wil het kind vinden dat hij jaren daarvoor als vrijgezel kreeg. De afgang van de onuitstaanbare zanger-acteur Escobar.

Terapia al desnudo

1976 | Erotiek

Spanje 1976. Erotiek van Pedro Lazaga. Met o.a. José María Iñigo, Carmen Sevilla, Emilio Gutiérrez Caba, María Kosty en Mabel Escaño.

Een man is in staat om mensen te hypnotiseren en gebruikt die gave voor erotische doeleinden. Een grof tot schaamteloos knoeiwerk.

El Perfil de Satanás

1969 | Experimenteel

Spanje 1969. Experimenteel van Juan Logar. Met o.a. Eduardo Fajardo, Manuel Gil, Ricardo Palacios en María Kosty.

Satan neemt zich voor de westerse beschaving te vernietigen. Een zeer vreemd allegorisch knoeiwerk, dat pretentieus is en een regisseur heeft die alles in eigen hand houdt: het scenario, de produktie en de muzikale begeleiding.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer María Kosty op televisie komt.

Reageer