Zale Daniel

Acteur

Zale Daniel is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Strike of the Panther

1987 | Komedie, Actiefilm, Drama

Australië 1987. Komedie van Brian Trenchard-Smith. Met o.a. Edward John Stazak, John Stanton, Rowena Wallace, Jim Richards en Paris Jefferson.

Stazak is een expert op het gebied van Oosterse strijdkunsten en één van de weinige westerlingen die de geheimzinnige Panther-school in China doorlopen heeft. Zijn karate-expertise stelt hij ten dienste van het bestrijden van de internationale misdaad, zoals dat heet. Er komt pas echt leven in de brouwerij wanneer de schofterige Richards uit de gevangenis ontsnapt. Hij ontvoert Stazak's verloofde Wallace en dreigt haar op te blazen als hij zijn zin niet krijgt. De enige mogelijkheid om het meisje te redden is uiteraard de nochtans goed getrainde ninja-krijgers van Richards uit de schakelen en Richards zelf uit te dagen tot een ultiem gevecht. Actie, actie en nog eens actie met als enig pluspunt enkele flitsende gevechtscènes. Scenario van Peter West, gerealiseerd door Britse filmmaker Trenchard-Smith, vooral in Australië bedrijvig. Voorafgaand aan dit karate-geweld lag THE DAY OF THE PANTHER, door dezelfde ploeg gerealiseerd.

Day of the Panther

1987 | Actiefilm

Australië 1987. Actiefilm van Brian Trenchard-Smith. Met o.a. Edward John Stazak, John Stanton, Jim Richards, Michael Carmen en Zale Daniel.

Australische poging om een stukje van de karatefilmmarkt mee te pikken in de vorm van twee korte verhalen van resp. 82m en 83m met dezelfde personages. De ex-stuntman Stazak is een karateka en ook zijn vele tegenstanders vinden het onsportief om een revolver te gebruiken om iemand uit de weg te ruimen. Scenarist Peter West breit het verhaaltje dan ook van het ene duel tot het andere en laat meer dan een steek vallen. In de tweede aflevering ontmoet Stazak Hamilton als een doortastende politie-agente.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Zale Daniel op televisie komt.

Reageer