Terry Lennon

Regisseur, Scenarist

Terry Lennon is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Daffy Duck & Porky Pig

1992 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Animatie van Greg Ford en Terry Lennon.

Compilatiefilm met de soepeend Daffy Duck, de praatzieke vogel uit een honderdtal Warner-cartoons, naar verluidt gecreëerd naar Harpo Marx, en Porky Pig, het malste malle stotterende varken ter wereld. Bevat DAFFY DOODLES, DUCK SOUP TO NUTS, MY FAVORITE DUCK, ONE MEAT BRAWL, TICK TOOK TUCKERED, TOM TURK AND DAFFY, BABY BOTTLENECK en WAGON HEELS.

Daffy Duck's Quackbusters

1989 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1989. Animatie van Greg Ford en Terry Lennon.

Als compilatie zeer genietbaar omdat er op een handige manier de vele klassieke parodieën die Warner ooit maakte op de griezelfilm, als verhaal aaneengeregen zijn. Daffy Duck erft een fortuin en begint samen met zijn maatjes Bugs Bunny en Porky Pig een bedrijfje dat gespecialiseerd is in 'ghost-busting'. Ook bevat de tekenfilm fragmenten uit de recente productie THE DUXORCIST en wie goed oplet ziet Egghead. De stem in de originele versie is van Mel Blanc.

Laberinto de pasiones

1982 | Komedie, Muziek

Spanje 1982. Komedie van Pedro Almodóvar. Met o.a. Cecilia Roth, Imanol Arias, Helga Lié, Marta Fernández Muro en Fernando Vivanco.

In Madrid leren een nymfomane zangeres en de zoon van een omvergeworpen keizer uit het Verre Oosten elkaar kennen. Een musical met de opzet om de 'new wave'-sfeer in het toenmalige Madrid te registreren. De film wordt echter onuitstaanbaar door het gebrek aan cinematografische kwaliteit en door de pretenties om aanstotelijk te zijn. Scenario van de regisseur. Camerawerk van Angel Luis Fernández.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Terry Lennon op televisie komt.

Reageer