Luigi Cozzi is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Contaminazione

1980 | Sciencefiction, Horror

Italië/Duitsland 1980. Sciencefiction van Luigi Cozzi. Met o.a. Ian McCulloch, Gisela Hahn, Louise Marleau, Marino Masé en Siegfried Rauch.

Een krankzinnig geworden astronaut heeft een monsterachtige octopus op de planeet Mars gevangen, naar aarde getransporteerd en ondergebracht in een koffiebranderij in een Middenamerikaans land. Hier produceert het gedrocht hoog explosieve eieren, waarmee de astronaut de wereld in een chaos wil storten. Deze ontstellend incompetente onzin borduurt wat voort op motieven uit Ridley Scotts ALIEN. De regisseur staat op de titelrol als Lewis Coates. Ook bekend als ASTARON - BRUT DES SCHRECKENS, CONTAMINATION, ALIEN CONTAMINATION en TOXIC SPAWN.

La portiera nuda

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Luigi Cozzi. Met o.a. Irene Miracle, Erika Blanc, Giuseppe Bambieri en Maria Antonietta Beluzzi.

Slecht geregisseerde en gebrekkig gefilmde, pikante komedie, waarin weinig valt te lachen. De aantrekkelijke, jonge Irene Miracle staat garant voor het meeste bloot in de film. Eenvoudig verhaal met veel verschillende karakters die voor de afwisseling zorgen. Miracle speelt een plattelandsmeisje dat naar Rome gaat om als portier van een appartementencomplex te werken. De huurders is een bonte verzameling mensen: een producent van erotische films, een vriendelijk en levendige hoertje die Miracle leert hoe ze zich moet kleden om er aantrekkelijk uit te zien, een groep hippies en een neurotisch stel. In hoofdzaak vertelt deze film wat een meisje uit de provincie allemaal in de grote stad kan meemaken, maar het verhaal is niet erg opwindend.

Dedicato a una stella

1976 | Drama

Italië 1976. Drama van Luigi Cozzi. Met o.a. Richard Johnson, Pamela Villoresi, Riccardo Cucciola, Maria Antonietta Beluzzi en Francesco d' Adda Salvaterra.

Een meisje wordt verliefd op een oudere man in de wachtkamer van een ziekenhuis waar ze te horen krijgt dat ze leukemie heeft. Ze dringt zich aan hem op en als hij afgeschrikt wordt door het verhaal van haar ziekte, verzint ze verwisseling van de medische rapporten. Hij blijkt een componist zonder succes, maar ze inspireert hem tot het herschrijven van een piano-concert dat een triomfale uitvoering krijgt terwijl zij sterft. Deze ongegêneerde smartlap heeft de kwaliteiten in het spel van Villoresi en fraaie fotografie, maar chagrijnig acteren van Johnson en de banale muziek maken inspiratie weinig aannemelijk.