Roberto Pregadio

Componist

Roberto Pregadio is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Il medico...'a studentessa

1976 | Erotiek

Italië 1976. Erotiek van Silvio Amadio. Met o.a. Gloria Guida, Jacques Dufilho, Susan Scott en Pino Colizzi.

Een kolonel b.d. houdt zich thuis bezig met oorlogje voeren op een miniatuur-slagveld en verwaarloost daardoor zijn vrouw, vooral in seksueel opzicht. Zij neemt een jonge, schone minnaar, waar de stevig geproportioneerde niet onaantrekkelijke stiefdochter, die nog scholiere is, ook een oogje op heeft. Zij bespioneert het paar tijdens het herdersuurtje en neemt compromitterende foto's van hun minnespel zodat zij haar stiefmoeder kan chanteren voor gunsten van haar minnaar. Een voyeuristische film met obligaat bloot, weinig verhaal en zeer bescheiden spelprestaties.

Come fu che masuccio salernitano, fuggendo con le brache in mano, riusci'a conservarlo sano

1973 | Erotiek, Komedie

Italië 1973. Erotiek van Silvio Amadio. Met o.a. Romano Bernardi, Giulio Donini, Giorgio Favretto, Vincenzo Forro en Dorit Henkel.

Een vrij boertige Decamerone-epigoon met aardig wat antigodsdienstige eigenschappen in de vorm van vier verschillende verhalen over mannen die geobsedeerd zijn door het idee dat hun vrouwen hen bedriegen. De film vertelt hoe de dametjes erin slagen van hun jaloerse mannen hoorndragers te maken. Sappig, lustig, in de traditie van Boccacio.

I Quattro pistoleri di Sante Trintità

1971 | Western

Frankrijk/Italië 1971. Western van Giorgio Cristallini. Met o.a. Peter Lee Lawrence, Ida Galli, Philippe Hersent, Umberto Raho en Raymond Bussières.

Een vrouw die om een kaart met de plaats van een goudmijn opgejaagd wordt, zoekt samen met haar vriend steun bij een sheriff die wapensmokkel bij de Mexicaanse grens moet bestrijden. Onderweg overnachten ze in een verlaten herberg, evenals de passagiers van een postkoets die moeten wachten tot ze weer worden opgehaald. Onder hen zijn de leider van de smokkelbende en de jeugdliefde van de vriend der heldin. Deze ongewone poging om een spaghetti-western met beperkt aantal personages in één interieur te laten spelen is ondanks stereotiepe karakters interessant als scenario, maar de beginnend regisseur weet er weinig van te maken.

L'isola delle svedese

1969 | Erotiek, Romantiek, Drama

Italië 1969. Erotiek van Silvio Amadio. Met o.a. Ewa Green, Katherine Diamant en Nino Segurini.

Een vrouw, die het niet kan vinden met haar man, zoekt haar rijke vriendin op die alleen woont op een Siciliaans eilandje. De vriendschap van beide vrouwen groeit uit tot liefde die tenslotte, ondanks remmingen, uitmondt in een lesbische verhouding. Mooi naakt, veel water, boten en strand maar dramatisch en psychologisch. Een B-film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberto Pregadio op televisie komt.

Reageer