Milos Kopecky

Acteur

Milos Kopecky is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Prodlouzeny cas

1984 | Komedie

Tsjechië 1984. Komedie van Jaromil Jires. Met o.a. Petr Cepek, Tatana Fischerova en Milos Kopecky.

Een wat oudere kunsthistoricus in Praag hoort dat hij kanker heeft. Na van de schrik bekomen te zijn, vindt hij de kracht de hem nog resterende tijd zo nuttig mogelijk te besteden, iets wat hem daarvoor niet lukte. Als blijkt dat de behandeling goed aanslaat en daarmee zijn levenseinde weer verder weg komt te liggen, vervalt hij in zijn oude levensritme

Dinner for one

1978 | Korte film

Duitsland 1978. Korte film van Oldrich Lipsky. Met o.a. Rudolf Hrusínský, Michal Docolomansky, Nada Konvalinkova en Milos Kopecky.

De oude Lady Sophie biedt vier oude vrienden zoals ieder jaar op haar verjaardag een uitgebreid diner aan, dat door haar trouwe butler James wordt opgediend. Bij iedere gang hoort weer een andere wijn. Dat in de loop der jaren haar vriendenkring wat is uitgedund, is iets wat Lady Sophie niet onder ogen wil zien, maar waar haar butler moeilijk omheen kan bij het volschenken van de glazen.

Šest medvědu s cibulkou

1972 | Familiefilm

Duitsland/Servië en Montenegro/Tsjechië 1972. Familiefilm van Oldřich Lipský, Milos Macourek en Oldrich Lipsky. Met o.a. Lubomír Lipský, Jiři Sovák, Miloš Kopecký, Jan Libíček en František Filipovský.

Een door kinderen op handen gedragen clown en zijn zes beren krijgen ontslag uit het circus na een ruzie met de directeur. Ze worden vervangen door een nummer met varkens. Drie kinderen helpen hem verkleed als vrouw aan een nieuwe job als kokkin op hun school. Op een boze dag legt de schoolinspecteur een bezoek af, en kort daarop komen ook de zes beren de school binnengewandeld! Een uiterst plezierige film met een schitterende clown en een onuitputtelijke reeks van gags. Miloš Macourek schreef samen met regisseur Lipský het scenario. Achter de camera stond Vladimír Novotný. De zes beren zijn: Valos, Másá, Mána, Jenny en Ilona.

The Fabulous Baron Munchausen

1961 |

1961. Karel Zeman. Met o.a. Rudolph Jelinek, Milos Kopecky en Jana Brejchová.

De avonturen van de Baron von Munchhausen in de vorm van hallucinaties van een moderne astronaut. Naar het beroemde boek van Gottfried Burger.

Der brave Soldat Schweijk

1956 |

1956. Karel Stekly. Met o.a. Svatopluk Benes, Milos Kopecky en Rudolf Hrusínský.

De avonturen van de Baron von Munchhausen in de vorm van hallucinaties van een moderne astronaut. Naar het beroemde boek van Gottfried Burger.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Milos Kopecky op televisie komt.

Reageer