Kevin Reher

Producer

Kevin Reher is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

A Bug's Life

1998 | Animatie, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1998. Animatie van John Lasseter en Andrew Stanton.

Na Toy Story (1995) zorgden Lasseter en Stanton opnieuw voor een geheel met de computer vervaardigde animatiefilm, iets wat slechts een paar jaar geleden nog verrassend nieuw was. De plot draait om een mierenkolonie die in opstand komt tegen de tirannieke sprinkhaan Hopper, waarbij het voortbestaan van de kolonie op het spel staat. Held van het verhaal is de mier Flik die zich na een blunder revancheert. Vreemd genoeg kwam in hetzelfde jaar nog een tekenfilm over mieren uit, Antz, waarin de 'hoofdrol' werd vertolkt door Woody Allen.
In de originele, Engels gesproken versie met de stemmen van oa Kevin Spacey (Hopper), Dave Foley (Flik), Julia Louis-Dreyfus (Atta) en Phyllis Diller (the Queen).

Gumby: The Movie

1995 | Animatie, Fantasy, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Animatie van Art Clokey.

Dit is de matineelange aflevering van het populaire kinder- tv-personage Gumby, de groene, voortdurend van vorm veranderende kleifiguur die in 1956 werd gecre[KA3]eerd door animatiefilmer Art Clokey. De film combineert een wat meer eigentijds gevoel voor grillige humor met een zekere flair voor het absurde. Gumby probeert met zijn band The Clayboys een benefietconcert voor boeren te organiseren. Hij wordt echter ontvoerd door zijn vijanden, de Blockheads (wier schurkachtigheid heel effectief wordt verbeeld door het feit dat ze geen woord zeggen) en vervangen door een dubbelganger. Het is allemaal heel schattig, maar de film duurt wel twintig minuten te lang. Hij is opgedragen aan Sri Sathy SaiBaba - een goeroe uit India die volgens Clokey zijn zegen heeft uitgesproken over de Gumby-figuur toen die in de vergetelheid dreigde te raken en zo heeft bijgedragen aan de hernieuwde belangstelling. Wie weet -de macht van de mysticus reikte in ieder geval niet ver genoeg om de film een brede vertoning te bezorgen. Het scenario is van Art Clokey. In de originele versie met de stemmen van: Charles Farrington, Art Clokey, Patti Morse, Manny LaCarruba, Alice Young, Gloria Clokey Bonnie Randolph, Janet MacDuff, Ozzie Alhers. Ook bekend als GUMBY 1.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin Reher op televisie komt.

Reageer