Yatsuko Tanami

Acteur

Yatsuko Tanami is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nikutai no Seiso

1964 | Drama, Misdaad

Japan 1964. Drama van Shinji Murayama. Met o.a. Yoshiko Sakuma, Junko Fuji, Yatsuko Tanami en Shigeko Arai.

De mooie geisha Kimicho raakt door de schuld van haar baas verwikkeld in een louche zaak. Een psychologisch drama met trekjes van een politiefilm, geschreven door de beroemde regisseur Kaneto Shindo.

Onmi

1963 | Drama, Erotiek, Misdaad

Japan 1963. Drama van Koji Shima. Met o.a. Junko Kano, Ken Utsui, Makoto Roppongi, Reiko Yumi en Yatsuko Tanami.

Op een dag verliest de jonge Akiko 500.000 yen die behoren aan de maatschappij waarvoor hij werkt. Wanhopig doet hij zich voor als de geliefde van een machtige zakenman, die hem gul betaalt. Eén van de, bijna obscene, erotische psycho-drama's die de Japanse filmwereld in de jaren 1960-1970 in overvloed heeft geproduceerd. De film behoort niet tot de besten in zijn genre.

Gobancho Yugiri-ro

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Tomotaka Tasaka. Met o.a. Yoshiko Sakuma, Choichiro Kawarazaki, Michiyo Kogure, Yatsuko Tanami en Kaneko Iwasaki.

Yoko, een aantrekkelijke weduwe, is prostituée geworden en heeft een platonische relatie met een boeddhistische monnik. Een jaloerse klant brengt de oversten van diens tempel op de hoogte en de monnik wordt gestraft. Verbitterd steekt hij de tempel in brand en pleegt in vlammen zelfmoord. Yoko wordt ziek en moet opgenomen worden in het ziekenhuis. Een visueel superieur melodrama, maar te lang is in dit geval écht te lang. Ook bekend als A HOUSE IN THE QUARTER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yatsuko Tanami op televisie komt.

Reageer