Sergio Garrone

Regisseur

Sergio Garrone is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

SS Lager, l'inferno delle donne

1977 | Oorlogsfilm, Erotiek

Italië 1977. Oorlogsfilm van Sergio Garrone. Met o.a. Paola Corrazi, Rita Manni, Giorgio Cerioni, Vicenzo Amici en Paola D'Egidio.

Seks en sadisme in een Pools vrouwenkamp volgens het beproefde hakenkruisporno-recept. Slechtgemaakt, hypocriet en grenzeloos vervelend.

Quel maledetto giorno dei resa di conti

1973 | Western

Italië 1973. Western van Sergio Garrone. Met o.a. George Eastman, Leo Widmark en Lee Burton.

Een pas afgestudeerde arts gaat naar de ranch van zijn broer en trouwt met zijn jeugdliefde. Schurken overvallen de boerderij en ontvoeren de jonge bruid. De gebelgde echtgenoot neemt wraak en laat zich niet misleiden door allerlei dwaalsporen. Een harde en wrede spaghetti-western met weinig verhaal onder het DJANGO- label.

La Colomba non deve volare

1970 | Oorlogsfilm

Italië 1970. Oorlogsfilm van Sergio Garrone. Met o.a. Horst Buchholz, Sylva Koscina en William Berger.

In juli 1943 rukken Engelse en Amerikaanse troepen op naar Sicilië. Om ze tegen te houden draagt een Italiaanse commandant ene majoor Ridolfi en zijn esquadron gevechtsvliegtuigen op om oliebronnen te vernietigen, voordat de geallieerden opnieuw brandstof kunnen innemen. Veel actiescènes en een vlot verhaal.

Django il bastardo

1969 | Western

Spanje/Italië 1969. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Antonio De Teffé, Lu Kamante, Teodoro Corrà, Paolo Gozlino en Rada Rassimov.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog plegen drie zuidelijke officieren verraad waardoor een regiment in de val loopt en wordt afgeslacht. De enige overlevende begint jaren later onder pseudoniem Django jacht te maken op de verraders. Deze keiharde, bloederige spaghetti-western is er een uit een hele reeks van vrijwel identieke 'Django'-avonturen. De Teffé speelt als Anthony Steffen.

Tre croci per non morire

1968 | Western

Italië 1968. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Craig Hill, Ken Wood, Ida Galli en Peter White.

Een bescheiden maar sympathieke spaghetti-western over drie revolverhelden die de onschuld willen aantonen van een jonge Mexicaan die in de gevangenis op zijn dood zit te wachten.

Se vuoi vivere, spara!

1967 | Western

Italië 1967. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Sean Todd, Ken (Giovanni) Wood (Cianfriglia), Riccardo Garrone en Isabella Savona.

Doorsnee western over een man die in een val wordt gelokt bij een kaartspel. Hij weet te ontsnappen en wordt liefderijk door een familie opgenomen. Hij wordt verliefd op de dochter. Landgieren vallen daarna de ranch van de familie aan, en op het meisje na wordt iedereen gedood. De man zint op wraak. Ondertussen vliegen diverse bendes elkaar in de haren om er maar voor te zorgen dat de toeschouwer zich niet verveelt; als hij althans komt om stapels lijken te zien, want die zijn er genoeg.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Garrone op televisie komt.

Reageer