Claudio Martinez

Acteur

Claudio Martinez is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rendez-moi mon enfant

1994 | Drama

Brazilië/Frankrijk/Canada 1994. Drama van François Labonte. Met o.a. Julie Vincent, Didier Flamand, Betty Lago, Gaston Lepage en Claudio Marzo.

Vincent volgt de man van wie ze houdt naar Rio de Janeiro. Zodra ze kan laat ze ook haar zoontje overkomen. Ze vormen een gelukkig gezinnetje, totdat het noodlot toeslaat. Op een dag, tijdens een receptie, verdwijnt het kind spoorloos. Er wordt aan ontvoering gedacht, maar de politie staat machteloos. De volgende dag bemerkt de radeloze Vincent in een massa mensen een straatjongen die de pet draagt van haar zoon. Angstaanjagende, beklemmende film die de praktijken aanklaagt van de 'doodseskaders', waarvan de acties oogluikend toegestaan worden door de Braziliaanse politie en die verdwaalde kinderen genadeloos doden. Het scenario van Christine Miller, Jean-Luc Seigle, Jean-Guy Noël en Labonte begint uitstekend, maar gaat dan op de sentimentele toer. Louis De Ernsted stond achter de camera.

Antonio and the Mayor

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Jerry Thorpe. Met o.a. Diego Gonzalez, Gregory Sierra, Javier Marc, Farnesio Bernal en Claudio Martinez.

Drama over jaren twintig in Mexico over jochie dat op een fiets kan rijden terwijl de burgemeester kwaad wordt omdat het hem niet lukt.

The Daring Dobermans

1973 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Bryon Chudnow en Byron Chudnow. Met o.a. Charles Knox Robinson, Tim Considine, David Moses, Claudio Martinez en Joan Caulfield.

Vervolg op: THE DOBERMAN GANG levert aardig familievertier op als de honden worden getraind voor een nieuwe overval door een boevenbende.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claudio Martinez op televisie komt.

Reageer