Philip Sleeman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Border Whirlwind

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van John P. McCarthy. Met o.a. Bob Custer, Sally Long, Josef Swickard, Wilbur Higby en Winifred Landis.

Een mysterieuze misdadiger verschuilt zich achter de naam De Schorpioen. Als de vent zijn vader neerschiet gaat Bob er met grote verbetenheid achteraan. James Ormond leverde het verhaal en Enid Hibbard bewerkte het. Deze western werd opgenomen door Ernest Miller.

Come On Cowboys!

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Harry Fenwick en Philip Sleeman.

Sleeman wil met Mills trouwen; haar voogd, Fenwick, beweegt haar daartoe omdat hij Sleeman een grote som geld schuldig is. Mills weigert en wordt verliefd op cowboy Hatton. Sleeman wil Hatton laten vermoorden. Hayes en Hatton schreven samen het verhaal voor producent Ben Wilson.

Single Handed

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Edward Sedgwick. Met o.a. Hoot Gibson, Elinor Field, Percy Challenger, William Steele en Philip Sleeman.

Gibson raakt tegen zijn wil verzeild in een kaartspel. Hij moet vluchten en raakt dan betrokken bij Fields probleem. Ze moet een stuk van een kaart vinden waarop een schat staat. Die heeft achteraf niets te betekenen, maar dat weten de schurken niet vooraf. Gibson overhandigt het gespuis aan de sheriff. George Hull bewerkte Sedgwicks verhaal. Wright was de regisseur van vier korte 20m westerns met Gibson in de hoofdrol: WOLF TRACKS, MASKED, THIEVES' CLOTHES en THE BRONCHO KID, alle uit 1920.