Nicole Leroux

Acteur

Nicole Leroux is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Perfect Plan

2010 | Thriller

Canada 2010. Thriller van Tristan Dubois. Met o.a. Emily Rose, Lucas Bryant, Jonathan Watton en Nicole Leroux.

Terwijl de huizenmarkt in een neerwaartse spiraal terechtkomt, krijgt de mooie, jonge makelaar Lauren de kans van haar leven. Ze krijgt de verkoop van een exclusief herenhuis in Chicago in haar schoot geworpen. Een broer en zus willen het huis, een erfenis van hun ouders, verkopen. Lauren weet heel snel een koper te vinden die het huis contant wil betalen, totdat ze erachter komt dat de kopers bedriegers zijn en de werkelijke eigenaars zijn vermoord. Lauren realiseert zich dat ze slachtoffer is geworden van een scam en tevens een dekmantel is voor moord. Ze besluit uit te zoeken wie haar bedrogen heeft en waarom.

The Wednesday Woman

2000 | Drama

Verenigde Staten 2000. Drama van Christopher Leitch. Met o.a. John Heard, Peter Coyote, Brittney Irvin, Babs Chula en Ingrid Thomas.

Muriel Davidson (Baxter) heeft net een roman gepubliceerd over een psychopaat, die levensgevaarlijk is voor iedereen die met hem in contact treedt. De dramatische ontwikkeling betreft een vrouw die een intieme relatie met hem opbouwt. Het boek staat op de bestsellerlijst en brengt de fantasie van de schrijfster op hol. Ondanks de goede raad van haar man Bill (Heard), een tv- producent, zoekt ze contact met de enge misdadiger Don Wigulow (Coyote). Ze laat zich verleiden tot een affaire, die voor haar - gelukkig maar - niet tragisch eindigt. De film is gebaseerd op de echte geschiedenis van Davidson, die w[KA1]el tragisch afliep: ze bekocht haar gewaagde relatie met de dood. De echte Muriel woonde in het zonnige Californi[KA3]e en deze in British Columbia in Canada, dat moet doorgaan voor de staat Washington (dat kan best overigens). De hoofdrollen zijn van kaliber, maar omdat ze stuk voor stuk al zo vaak soortgelijke rollen hebben gespeeld, bevat de film geen enkele verrassing en is hun spel niet bepaald fris. Het scenario van Nevin Schreiner is pure routine voor een tv-film met het 'sensationele' verhaal-van-de-week. Het camerawerk van Ron Orieux ziet er verschrikkelijk mooi uit en de muziek van Pray for Rain klinkt goed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nicole Leroux op televisie komt.

Reageer