Deborah Cali

Acteur

Deborah Cali is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mutande pazze

1992 | Erotiek

Italië 1992. Erotiek van Roberto D'Agostino. Met o.a. Monica Guerritore, Eva Grimaldi, Deborah Cali, Marisa Merlini en Barbara Kero.

In deze eerste film van D'Agostino zien we hordes actrices, dans- en zangeresjes, gastvrouwen en wat dies meer zij, die allemaal uit zijn op erkenning en roem. Ze doen alles om dit doel te bereiken. Niets gaat hen te ver, en ze wippen vrolijk van de keurende handen van de producent in de armen van de regisseur, van het bureau van de televisiemaker in het bed van een minister. Ze worden uitgebuit, vernederd en bedrogen, maar ze blijven uit alle macht hun dromen najagen. Interessant en onderhoudend, dit regiedebuut.

Provocazione fatale

1990 |

Italië 1990. Nini Grassia. Met o.a. Carlo Mucari, Deborah Cali, Saverio Vallone, Anna Maria Clementi en Lucia Mortato.

Marine officier Mucari begint tijdens zijn vakantie een verhouding met de eigenares van het hotel. Dan komt ook haar knappe en verleidelijke dochter aan de beurt, die hij niet kan weerstaan. Tenslotte beleeft hij met de aantrekkelijke dochter van een visser een hartstochtelijke romance. Hij zal nu een keuze moeten maken tussen de drie vrouwen. De regisseur, die ook het scenario schreef, heeft hetzelfde thema al eerder gebruikt.

Malizia oggi

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Sergio Bergonzelli en Sergio Borgonzelli. Met o.a. Valentine Demy, Antonio Marsina, Deborah Cali, David D'Ingeo en Ben Lawrence.

Liefde, passie en seks tussen een achttien-jarig meisje uit Parijs en een jongeman uit het Italiaanse Lecco. Ook de moeder van het meisje en de vader van de jongen raken betrokken bij hun heftige relatie. Algauw doet iedereen het met iedereen. Slecht gespeeld en slecht geregisseerd, maar uitbundig veel bloot en daar gaat het tenslotte om bij dit soort films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Deborah Cali op televisie komt.

Reageer