Marlen Hecht

Producer

Marlen Hecht is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Rock the Boat

2000 | Thriller

Verenigde Staten 2000. Thriller van Dean Silvers. Met o.a. Amanda Donohoe, Jeremy Davies, Bill Sage, Paul Calderon en Adrienne Shelly.

In de jaren 1970 toen ze nog student waren, hebben Lauren Marcus (Donohoe), Jon (Sage) en Barry (Stone) het milieutechnische bedrijf Atlantis opgericht. Twintig jaar later is het groot en beschikt Atlantis over lucratieve contracten met de overheid. Lauren heeft al lang geleden de onderneming en Jon, haar minnaar, de rug toegekeerd. Inmiddels heeft het verleden het trio ingehaald: bij het kraken van een gebouw jaren geleden, kwam een tien-jarig meisje om het leven en smeris Guy (Calderon) is hen op het spoor gekomen. Dat wil zeggen er zijn bewijzen voor medeplichtigheid van Jon, die ingesloten wordt. Op dat moment is Lauren weer in de stad. Zij zoekt Jon op in de gevangenis, waar hij voor haar ogen in elkaar zakt om nooit meer op te staan. Zelfmoord wordt er al heel gauw geroepen - iets te snel denkt Lauren. Flush (Davies), een oude kompaan van vroeger gaat voor haar spioneren bij Atlantis. Het blijkt dat er vieze spelletjes gespeeld worden door Barry en een nieuw directielid, Samantha (Shelly). Silvers' duistere milieuthriller, waarvoor hij ook het rommelige scenario met verschillende mistige plotjes neerpende lag minstens drie jaar op de plank voordat een omroep de film opkocht. Zou met meer middelen en een betere rolverdeling misschien interessant hebben kunnen zijn. Hooguit voor de fans van Donohoe, die beslist alles van haar gezien moeten hebben. Het camerawerk is van Michael Barrett. Geproduceerd in 1997. Videotitel: ATLANTIS CONSPIRACY.

Wigstock: The Movie

1995 | Documentaire, Drama

Verenigde Staten 1995. Documentaire van Barry Shils. Met o.a. Alexis Arquette, Jackie Beat, Deee-lite, the Lady Bunny en Lypsinka.

Documentaire over het jaarlijkse travestieten-festival in New York, gehouden op Labor Day in Manhattan en bijgewoond door twintigduizend toeschouwers. Een kleurrijke bedoening en de film, een soort WOODSTOCK met netjes gewassen haar en vooral pruiken. Bovendien leuke acts en interviews. Wie van dit soort spektakel houdt, komt aan zijn/haar trekken. Verwacht geen kritische commentaar, alleen Lypsinka tracht er wat socio-culturele betekenis aan te geven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marlen Hecht op televisie komt.

Reageer