Abe Levitow

Regisseur

Abe Levitow is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Uncle Sam Magoo

1970 | Animatie

Verenigde Staten 1970. Animatie van Abe Levitow.

Mister Magoo werd in de jaren zestig een bekend mannetje. Nu beleeft deze Magoo in een langere special de geschiedenis van Amerika. Je moet ervan houden en het uur Magoo duurt wel erg lang.

The Phantom Tollbooth

1970 | Familiefilm, Animatie, Fantasy

Verenigde Staten 1970. Familiefilm van Chuck Jones, Abe Levitow en David Monahan. Met o.a. Butch Patrick, June Foray, Candy Candido, Mel Blanc en Les Tremayne.

Dagdromende jongen (Patrick in levenden lijve) reist naar een tekenfilmwereld van woorden, geluiden, letters en muziek. Behoorlijke bewerking van Norman Juster's boek, maar een beetje stuntelig. Met de stemmen van Hans Conried, Mel Blanc, Candy Candido, Daws Butler, en June Foray.

Gay Purr-ee

1963 | Animatie

Verenigde Staten 1963. Animatie van Abe Levitow. Met o.a. Stemmen van, Judy Garland, Robert Goulet, Red Buttons en Hermione Gingold.

Stijlvolle tekenfilm uit de UPA-studio, in veel opzichten te moeilijk voor kinderen. Volwassenen zullen genieten van Garland en Goulet, die redelijk goede liedjes zingen; ruwere rollen, gespeeld door anderen zullen de jonkies aantrekken.

Mr. Magoo's Christmas Carol

1962 | Animatie, Fantasy, Musical, Familiefilm

Verenigde Staten 1962. Animatie van Abe Levitow.

VV.

Of Stars and Men

1961 | Animatie

Verenigde Staten 1961. Animatie van Abe Levitow.

Het leven van de mens in relatie tot onder andere Tijd en Ruimte. Er zijn tal van technieken gebruikt om de film een speciaal karakter te geven. Je moet er wel van houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Abe Levitow op televisie komt.

Reageer