Pablo Frank

Acteur

Pablo Frank is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Present

1996 | Experimenteel, Korte film

Verenigde Staten 1996. Experimenteel van Robert Frank. Met o.a. Robert Frank, June Leaf, Pablo Frank en Mary Greenbaum.

Op vrijdag 22 november verlaat Robert Frank Zwitserland. 1347 dagen voor het jaar 2000. Hij legt de laatste beelden vast die hij ziet. Ondertussen gaan zijn gedachten naar Andrea, zijn overleden dochter, die vandaag veertig geworden zou zijn, zijn broer die twee jaar ouder is dan hij, naar Bleecher Street, naar mensen die hem dierbaar zijn en mensen die hij niet kent. Hij vraagt zich doorlopend af waarover zijn film zal handelen. De toeschouwer hoeft hij het ook niet te vragen, want die kijkt verward naar een resem beelden zonder samenhang, soms mooie beelden, soms ontroerende beelden, soms afschrikwekkende beelden. Een veredelde home-movie die Frank regisseerde, schreef, produceerde en fotografeerde. Voor de montage deed hij beroep op Laura Israel. Voor de liefhebbers van video-experimenten.

Home Improvements

1985 | Experimenteel, Korte film

Verenigde Staten 1985. Experimenteel van Robert Frank. Met o.a. Robert Frank, June Leaf en Pablo Frank.

Experimenteel filmwerk met de videocamera over Franks huiselijke leven. Voor wie het interesseert. Kunst.

Life dances on...

1980 | Documentaire

Verenigde Staten 1980. Documentaire van Robert Frank. Met o.a. Pablo Frank, Sandy Strawbridge, Mary Greenbaum, Billy en Finley Fryer.

Frank schept gevoelige beelden naar aanleiding van de dood van zijn dochter Andrea en zijn vriend Danny Seymour. Een beklemmend geheel over de angst voor de waarheid.

Conversations in Vermont

1969 | Biografie, Documentaire, Korte film

Verenigde Staten 1969. Biografie van Robert Frank. Met o.a. Robert Frank, Andrea Frank en Pablo Frank.

Een korte film uit het oeuvre van Frank, die met zijn kinderen plaatjes uit het familie-album bekijkt. Volgens Frank gaat het over het ouder worden. Voor hem en zijn familie interessant maar voor buitenstaanders een beroep op het geduld.

Pull my Daisy

1959 | Drama

Verenigde Staten 1959. Drama van Robert Frank en Alfred. Met o.a. Leslie, Richard Bellamy, Allen Ginsberg, Peter Orlovsky en Jack Kerouac.

Deze korte film, die gebaseerd is op het derde bedrijf van Kerouac`s stuk `Beat Generation` is heden ten dage een interessant curiosum door de voice-over van Kerouac en de medewerking van Ginsberg. De verhaallijn betreft een eenvoudige spoorwegarbeider die bezoek krijgt van een vriend, een voormalige junkie, die schrijver-dichter geworden is, terwijl zijn vrouw bezoek verwacht van een bischop (die zichzelf benoemd heeft), haar moeder en zuster.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pablo Frank op televisie komt.

Reageer