Paul Vincent O'Connor

Acteur

Paul Vincent O'Connor is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Perfect Husband: The Laci Peterson Story

2004 | Mysterie, Drama

Verenigde Staten 2004. Mysterie van Robert Young. Met o.a. Dean Cain, Paul Vincent O'Connor en Dee Wallace.

De hoogzwangere Laci Peterson verdwijnt vanuit haar huis tijdens kerst 2002. Haar man Scott meldt de vermissing bij de politie en bij Laci's ouders. In eerste instantie wordt Scott nergens van verdacht, tot de politie ontdekt dat hij een affaire heeft. Als er een vrouwenlichaam wordt ontdekt, slaat Scott op de vlucht.

Taking Back Our Town

2001 | Drama

Verenigde Staten 2001. Drama van Sam Pillsbury. Met o.a. Laura Innes, Ruby Dee, Christopher Bauer, Myndy Christ en Hallee Hirsh.

Een kleine stad in Louisiana leeft van de petrochemische industrie. Dat heeft ook zijn keerzijde: kanker, astma en andere verschijnselen bij mensen die bloot staan aan de uitstoot van de chemiebedrijven. De heldin in ons waar gebeurde verhaal is Pat Melancon (Innes). Haar jongste zoon is een zware astmapati[KA3]ent. Als zij hoort dat het Japanse concern Shintech zich in de plaats wil vestigen, is voor Pat de maat vol. Ze organiseert een actiegroep om de bevolking tegen Shintech te mobiliseren, maar dan botsen economie en milieu tegen elkaar. Pats man James (Bauer) wordt op het werk met de nek aangekeken, want zijn vrouw brengt hun broodwinning in gevaar. Pat laat zich niet uit het veld slaan en belandt tenslotte bij de gouverneur, die de volksgezondheid zwaarder laat wegen dan de lokale economie. Een goed vertolkte het-probleem-van-de-week film, die binnen twee uur alles netjes regelt. Op de gedegen regie van Pillsbury valt nauwelijks iets aan te merken. Het scenario is van Monte Stettin, Susanna Styron en Bridget Terry. Het camerawerk is van James Bartle. Ook bekend als A FEW GOOD HEARTS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Vincent O'Connor op televisie komt.

Reageer