Sig Shore

Regisseur, Producer

Sig Shore is regisseur en producer.
Er zijn 6 films gevonden.

The Return of Superfly

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Sig Shore. Met o.a. Nathan Purdee, Margaret Avery, Leonard Thomas, Christopher Curry en David Groh.

Late (en onnodige) vervolgfilm, waarin Purdee de plaats van Ron O`Neal inneemt als Priest, die nu een voormalige drugdealer is die het opneemt tegen zijn wrede en gewelddadige ex-maatjes. Het enige feit van belang is dat Curtis Mayfield zijn oorspronkelijke nummer SUPERFLY (1972) heeft omgewerkt tot een stukje onontwarbare rapmuziek.

The Surivalist

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Sig Shore. Met o.a. Steve Railsback, Susan Blakely, Cliff De Young, Marjoe Gortner en David Wayne.

Er dreigt een atoomoorlog en op straat geldt het recht van de sterkste. Railsback is de held, want hij schiet het snelst en het best. Opvallend slecht geregisseerd door de producent van SUPERFLY. Hij vergeet zelfs te melden of de wereld nu ten onder gaat of niet. Ook bekend als JACK TILLMAN: THE SURVIVALIST.

Sudden Death

1985 | Thriller

Verenigde Staten 1985. Thriller van Sig Shore. Met o.a. Denise Coward, Frank Runyeon en Jamie Tirelli.

Na te zijn verkracht, besluit een vrouw alle mannen uit te roeien. Een alledaagse, dubbelzinnige lowbudget-film.

The Act

1982 | Misdaad, Thriller, Komedie

Verenigde Staten 1982. Misdaad van Sig Shore. Met o.a. Robert Ginty, Sarah Langenfeld, Jill St. John, Eddie Albert en Pat Hingle.

Een wat onevenwichtige, maar spannende en humoristische film over een deal tussen de president van de V.S. en een machtige vakbondsvoorzitter, die zowel zijn steun bij de komende verkiezingen belooft als twee miljoen dollar op voorwaarde dat de president ervoor zorgt dat een belangrijke vakbonds-bons uit de gevangenis vrijkomt. Kort na de betaling probeert de corrupte vakbewegingsbestuurder het geld weer af te pakken van de even corrupte president. Echter een slimme derde gaat er met de buit vandoor. Misdaad loont dus toch. Ook bekend als BLESS'EM ALL.

That's the Way of the World

1975 | Muziek

Verenigde Staten 1975. Muziek van Sig Shore. Met o.a. Harvey Keitel, Ed Nelson, Cynthia Bostick, Bert Parks en Jimmy Boyd.

Een onderhuids verslag over een platenfirma die door een bende op de kop wordt gezeten. Armetierig geluid en beeld. Ternauwernood gered door de intrigerende kijk achter de schermen van het muziekbedrijf.

Super Fly

1972 | Thriller

Verenigde Staten 1972. Thriller van Gordon Parks Jr.. Met o.a. Sheila Frazier, Carl Lee, Julius Harris en Ron O'Neal.

Een onderhuids verslag over een platenfirma die door een bende op de kop wordt gezeten. Armetierig geluid en beeld. Ternauwernood gered door de intrigerende kijk achter de schermen van het muziekbedrijf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sig Shore op televisie komt.

Reageer