Alejandro Diaz

Acteur, Producer

Alejandro Diaz is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Agnus Dei

2010 | Documentaire

Frankrijk/Mexico 2010. Documentaire van Alejandra Sánchez.

Hoofdpersoon in de film is Jesús, die als misdienaar seksueel is misbruikt door een priester en nu – jaren later - contact probeert te krijgen met de dader. Het probleem wordt niet gesimplificeerd, de complexiteit van Jesús’ gevoelens worden door de maakster goed zichtbaar gemaakt: je voelt hoe hij worstelt met tegenstrijdige gevoelens - walging, genegenheid, schuld, schaamte, pijn en liefde.

Arsène Lupin : Requins à la Havane

1994 | Misdaad, Avonturenfilm, Komedie, Thriller, Historische film

Canada/Italië/Frankrijk/Cuba/Zwitserland 1994. Misdaad van Alain Nahum. Met o.a. François Dunoyer, Jacqueline Arenal, Carlos Cruz, Franck Capillery en Broseliande Hernandez-Boudet.

In zijn Cubaanse hacienda wordt senator Mendosa (Navarro) vermoord door twee ongure elementen. Toeval wil dat `kunstfotograaf` Andr[KA1]e Loineau - alias Ars[KA2]ene Lupin (Dunoyer) - ook op het eiland is op uitnodiging van een schrijver. Hij maakt een afspraak met zangeres Anita (Arenal). Het is echter om haar manager, Lucky Luciano (Cruz), te bereiken dat Lupin deze fotosessie wil maken. Luciano heeft duidelijk met de moord te maken en onze held wil een einde maken aan diens misdadige carri[KA2]ere. Nog een groter toeval wil dat hij Maria (Hernandez-Boudet), de nicht van Mendosa, uit de handen van de politie kan redden. Deze beschouwen haar als een gevaarlijke terroriste, maar Arsène weet wel beter. Onderhoudende luxe- thriller die nergens hoge toppen scheert, maar die toch wel genoeg actie en spanning brengt om te blijven boeien. Veel verrassends heeft het personage van Arsène Lupin na al die afleveringen niet meer te bieden, maar hij is altijd goed voor een portie romantiek en houdbare suspens, afgewisseld met een kwinkslag. Het scenario is van de hand van Jacques Avance en Albert Kantof. Op schitterende lokaties gefilmd door Livio Delgado.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alejandro Diaz op televisie komt.

Reageer