Raimund Harmstorff is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Islandic Saga

1994 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Michael Chapman. Met o.a. Ralph Moeller, Sven-Ole Thorson en Raimund Harmstorff.

Dit verhaal speelt in de middeleeuwen in IJsland. De zoon van een koning belooft plechtig op het graf van zijn vader zich op diens gespierde moordenaar te wreken. Hij gaat op zoek naar een legendarische vechtjas, die hem de krijgskunst moet bijbrengen, maar onderweg wordt hij verliefd op een schone jongedame. Helaas kan hij haar niet zomaar tot vrouw nemen, want zij behoort tot een clan weermee zijn geslacht op gespannen voet verkeert. Ondertussen wordt het land geteisterd door woeste bendes, maar onze held klaart natuurlijk de zaak. Net zoals bij de Italiaanse spetakelfilms heeft men niet al te zeer gelet op logica en is men niet kinderachtig geweest met historie; bovendien is het scenario ook niet al te diepgaand, waardoor de verveling al heel gauw toeslaat. De videoboeren doopten de titel rap om in THE VIKING SAGAS, want `IJsland` (waar ligt dat?) verkoopt helemaal niet, maar het blijft troep. Soms bekort tot 78m of 80m, hetgeen geen gemis is.

Ehrenhäuptling der Watubas

1978 | Komedie

Duitsland 1978. Komedie van Rolf Olsen. Met o.a. Hans-Joachim Kulenkampff, Frithjof Vierock, Brigitte Mira, Raimund Harmstorff en Birgit Bergen.

Vlak vóór WO I moet kapitein Kulenkampff een vrachtje wilde dieren ophalen voor een zoölogisch instituut in Oost-Afrika. Het blijkt dat professor Wolters gevangen is genomen door meedogenloze slavenhandelaren onder leiding van Harmstorff. Samen met lichtmatroos Vierock bedenkt hij een creatieve oplossing om zowel de zwartjes te bevrijden, als de geleerde en zijn mooie assistente Bergen, terwijl hij de bende een loer draait.